Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen miért sértődnek meg a melegek?
Az utóbbi időben több helyen, akár az életben, akár a neten előjött a "Hogy állsz a melegekhez?" kérdés, és én őszintén leírtam/elmondtam a véleményemet. Érdekes, hogy a legtöbb helyen betámadtak miatta, sőt volt, hogy kibannoltak a neten.
Én ezt mondtam: Nem értem hetero férfiként, hogy egy férfi mit talál izgatónak egy másik férfin, nem értem, de örülök, hogy az utóbbi időben egyre több a meleg, főleg a fiatal, sulis srácok között, mert így több gimis és fősulis lány marad nekünk, érett kanoknak. Én és a haverjaim (30-60 közti pasik)ezt tapasztaljuk! És remélem, hogy egyre több lesz a meleg, fiatal fiú!
A leszbikusság az más!!! Az érthető!!!
Melegként nem sértődöm meg, emberként igen, hogy egy fajba tartozunk. Mármint, ezek alapján te is egyike vagy a Woody Allen által is emlegetett vén kéjenceknek, akik még a "legyet is röptében".
(Megjegyzem, mekkora egy szemforgatás már, amikor a melegeket elítéljük, de ha egy "érett pasi" egy fiatal csajjal van együtt, akkor az tök oké és rendben van. Ja és persze a leszbikusok is.)
Nem sértő, viszont olyan szinten primitív mintha minimum provokálni szeretnél vele (nem feltétlen melegeket), bárkit.
Szóval talán csak ez lehet az oka.
Persze valahol lehet zseni is vagy, mert sikerült megtakálnod azt a dumát amibne még semmi moderálandó nincs, viszont mégis az.
Kasztrálni kéne azt, aki 30 éves kora felett szexuális viszonyt folytatna egy 17 év alatti lánnyal. A 14-15-16 éves korosztály még szinte gyerek. Én csak 25 vagyok, de én nem látok semmit egy ennyi idős lányban.
Ha egy ilyen viszony létrejön, ott mind a két fél beteg. Én keményen bűntetném a dolgot. Biztos, hogy az sem volt százas, aki ezt törvényben egyáltalán engedélyezte. Vannak országok, ahol ezért éveket kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!