Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek Shawn Mendesre hogy reagál a gaydarotok?
Erre csak ő és a stábja tudja a választ.
Ez egy nagyon összetett kérdés és sok dolog miatt nem egyszerű megválaszolni.
Az ő esetében egy majdnem csúcson lévő tinisztárról beszélünk, akinek kőkemény marketing hátteret kell biztosítani.
Elmondása szerint támogatja az lmbtq közösséget, de heteró. A legfrisebb cikkek szerint heteró és kicsit homofob is.
A közönsége leginkább lányokból tevődik össze, ezért a hetero szerep fix neki, viszont a támogató szerepnek is megkell jelennie, ha az lmbtq közösségből származó bevételét is szeretné tartani.
A sztárok "nem" emberek. Nekik nem lehet valós emberi megnyilvánulásuk. (termeszetesen ritkán azért néha van) Ők inkább termékként szolgálnak. Önmagában nem elég a tehetség, hiszen ha nem vagy eladható, akkor a piacnak nem ér semmit a tehetséged. Az egész az előadó piac tömör marketing.
A lényeg az egészben, hogy erre igazán soha nem kapsz válszt, hiszen az az egész karrierét befolyásolna és nem az elfogadásról szól az egész. Szimplán üzletileg nem tenne jót.
Én is bírom Shawnt. Sőt... a kedvenc férfi énekesem, de emberileg nem ismerem és csak a környezete tudja valójában milyen.
Nekem az a teoriám alapos cikk/interjú olvasgatások után, hogy az lmbtq közösség támogatása nála csak egy marketing fogás volt és valójában egy egyszerű hetero srác, aki nem tartja helyesnek a másságot.
Amióta melegnek nézik egyre jobban kezd kifordulni magaból. Ha valaki helyesnek tartja az lmbtq dolgot, az kicsit se érzi magát kellemetlenül, ha őt is annak nézik a rossz akarók hiszen tudja, hogy ez nem rossz. Viszont ha valaki homofób, akkor érthető, hogy egy időután kifordul magából. Ő bizonyítani akarja foggal-körömmel, hogy heteró és ez se véletlen.
Természetesen ez csak egy feltevés, ami nekem a legreálisabb. Viszont az, hogy marketing alapon működik a sztárok élete, az fix.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!