Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek Shawn Mendesre hogy reagál a gaydarotok?
Szerintem egy kicsit homofób, főleg a megnyilvánulásai miatt. Na meg ha az lenne akkor se mondhatná ki, de ezt már az egyik válaszoló leírta.
Szerintem amúgy a legőszintébb támogatók a Shadowhunter c. sorozat színészei. Róluk lehet tudni, meg szinte az összes hetero, de mégis nagyban kiállnak a támogatók mellett.( backstage videókon lehet látni).
Amikor Mendest kérdezik, akkor lehet látni a válaszain, hogy nem őszinte, semmi lelkesedés nincs benne, csak egy betanult előre megírt szöveget mond el, kb. mint egy robot.
Szerintem nem meleg mert hogyha marketing lenne hogy hetero csak hogy meg többen szeressék egy idő után úgyis kiderülne hogy a fiúkat szereti és akkor még többen megutálnák mert hazudott.
Meg nekem nem tűnik melegnek de ha az is lenne én úgy is szeretném.
Meg mondta a Rolling Stoneos interjúba hogy utálja hogy be kell bizonyítani hogy nem meleg és hogy szeretne egy barátnőt hogy végre elhiggyék de tudja hogy ez butaság lenne.
#9/15 vagyok.
Jó olvasni más véleményét is.
Gondoljatok bele abba, hogy milyen szerepet tölt be a mai lányok életében. Ő a mai tini lányok (egyrészének) a férfi adonisz. Akárki akármit mond, a tini lányok crushnak tartják és álmodoznak arról, hogy egyszer megszerzik Shawn maguknak. Képzeljétek el, hogy hány lány szíve törne össze, ha kiderülne, hogy meleg. Nagyon nem lenne jó marketing szempontjából, hiszen a lányok "fangirl" viselkedése jutatta oda, ahol jelenleg van. Shawn a felénk mutatott személyiségével és kinézetével megfogja az embert és a zenéjével megtartja. A zene csak másodlagos.
A rajongó táborában hetero lányokból több van, mint lmbtq emberekből, szóval elsődlegesen a hetero Shawn Mendest kell erőltetni és másodsorban a támogatót.
Szóval ezekre támaszkodva azt is lehetne mondani, hogy Shawn meleg/látens, csak a hetero lányok éltetik és ezért kell egy álca, majd évek multán talán kibújik a szög a zsákból.
Viszont ezt azért nem tartom reálisnak, mert ahogy írtam már és nagy örömömre más is észrevette, Shawn minden lmbtq emberre irányuló kérdésből kihátrál. Megkérdezték tőle, hogy ha flörtöl vele egy srác, akkor hogyan reagálja le. Erre annyit mondott, hogy "szokásosan". Na de kinek mi a szokásos. Egy hetero srácnak a lányokkal való flőrt a szokásos. Akkor ezek alapján belemegy egy fiúval a flőrt helyzetbe? Vagy mi a szokásos? Szokásosan homofob módon lerázza? Nincs egyértelmű válasz. Valamint ugye azt is mondta, hogy utálja azt az oldalát, amelyik nem tartja helyesnek a másságot, de sajnos ilyen oldala is van. Magyarul szépen megfogalmazta, hogy homofob.
De aztan erre is lehet mondani, hogy csak egy felepített dolog, de ez a legreálisabb.
Ez a gyerek vagy nagyon meleg vagy nagyon hetero és homofob. De erre nehezen fogunk őszinte választ kapni.
Jó lenne olvasni még, hogy ti mit gondoltok erről. :D
16 os igazad van de azt se lehet titkolni élete végéig hogy meleg mert ha barátja lesz úgyis kiderül.
És ha kiderülne az igazi rajongók melegként is elfogadnák.
De egy valami hogy sokan írjak hogy nagyon homofób de nekem ez így nem jött le
Lassan kezdek paranoid lenni, ne haragudjatok :)) de én ezt a homofob dolgot is csak megerősítésnek látom. Mármint azt mondja, hogy utálja ezt az oldalát meg ilyesmi, miután elmondta, hogy szétcsesztetik azzal, hogy meleg... Szóval ez egy kicsit ilyen "na hagyjatok jó, mert bunkó homofob vagyok, így már nem mondhatjátok, hogy meleg vagyok" És ez, hogy utálja ezt az oldalát ilyen mentsvár, mert ha kikezdik amiatt, hogy homofob akkor minden rajongója azzal védekezik, hogy " dehát mondta, hogy utálja ezt az oldalát".
Na jó mostmár tényleg kezdem belemagyarázni a dolgokat :)))))) tényleg bocsi
De én komolyan mindenben azt látom, hogy egy szintje árasztja, hogy milyen helyes meleg srác... 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!