Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ebben a kategóriában olyan kevés fiatal?
21:36
Bizonyos kérdések megválaszolásához azért nem árt némi élettapasztat :D De egyénként mindegy, mert troll legalább annyi van itt is.
"Bizonyos kérdések megválaszolásához azért nem árt némi élettapasztat :D "
Véletlenül nem kevertél itt össze valamit? Nem az volt itt a kérdés, hogy miért van olyan kevés idősebb meleg ebben a kategóriában, hanem az, hogy miért van olyan kevés fiatal meleg ebben a kategóriában. Mintha fordítva néznéd a dolgokat (legalábbis ha azt nézzük, hogy vajon a fiataloknak vagy az idősebbeknek van "némi élettapasztalatuk".).
21:48
Nem kevertem össze semmit. Amúgy én nem tudom, milyen arányban vannak itt fiatalok. Meg kit tekintünk fiatalnak? :D
Nem tudom miért nincsenek sokan itt. Csak tippjeim vannak:
- Nem itt akarnak ismerkedni, mert nem erre a célra akarják használni ezt az oldalt. Ebben a kategóriában meg főleg nem mivel nem is megengedett (nem lehet hirdetést, apróhirdetést, kérést kiírni).
- Unják már azt, hogy kb mindig ugyanazok a kérdések jelennek meg újra és újra és nem érzik azt, hogy van még ki nem tárgyalt téma.
- Lehet, hogy közülük valamivel többen használják az oldal keresőjét, vagy jobban gugliznak és emiatt amire kíváncsiak azokat megtalálják és nem írják ki a kérdésüket.
21:59
Nagyon hálás vagyok a nagyvonalúságodért, de igazán...:D Aztán lehet ám, hogy a fiatalok sem kíváncsiak az ilyesfajta kioktatásra.
7-es. Hát ha neked ez kioktatásnak tűnik...Egyébként nem annak szántam.
De igazán elmagyarázhatnád, hogy akkor hogyan is kéne értenem azt amit mondasz. Magyarázd el szépen, vezesd le és akkor elhiszem. Mi miatt lehet több élettapasztalata (úgy általában) mondjuk egy 18 évesnek mint mondjuk egy 45 évesnek? (Tegyük fel, hogy most egy olyan 45 évesre gondolunk aki nem elnyomni próbálta idáig a melegségét, hanem elfogadta azt és melegként is élt több évtizede)
...
Azért van kevés fiatal, mivel élettapasztalat híján nem tudnak ezen kérdések egy jó részére válaszolni.
"Azért van kevés fiatal, mivel élettapasztalat híján nem tudnak ezen kérdések egy jó részére válaszolni."
Pontosan ezt gondolom én is.
A 8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!