Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az rosszlányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az rosszlányok hirdetők között hogy soknak már-már több negatív értékelése van de nem hagyja abba tevékenységét? Főleg fiatal kategóriában (18-25) Mi a véleményed alapban a fiatalokról? Ezek többsége lehúzós ugye?

Figyelt kérdés

dec. 13. 13:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagyná abba, ha így is mennek hozzá?
dec. 13. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy végzi a munkáját mint majdnem minden vállalkozó Szolgáltató itthon. Munkájuk csapnivaló, de hívják őket.
dec. 13. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy csak azért írnak negatívan mert pl q vendég többet akart mint ami még volt beszélve azt úgy van vele a faszi h na akkor most jól kibszok vele írok valami rosszat
dec. 13. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Volt olyan nő aki lenyeléssel hirdette magát. Azért mentem hozzá mert adatlapjánfel volt tüntetve. Hívtam, kérdeztem hogy lenyeli? Azt mondta hogy igen. Mikor végzett nem hogy nem nyelte le hanem szájába sem emgedte. Mondtam hogy nem ezt mondtad és nem ezért fizettem. Nem érdekelte, pénzből meg már nem adott vissza. Ennyit róluk! Azóta sem voltam ilyen növél!

.

dec. 13. 14:34
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
4 alap ilyeneket kihagyni, hisz simán aids-es is lehetne másképp.
dec. 13. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Az a baj sok pasi csak rendesnek hiszi magát de amúgy bunkó, visszakapják ezt a viselkedést az meg nem tetszik. Mondom ezt 24 éves srácként.
dec. 13. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Sok csaj elèg bunkó.
dec. 13. 17:09
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os nem a kérdésre válaszoltál ergo felhívtam, bemutatkoztam, elmondtam hogy mit szeretnék és letette a telefont. Ki is a bunkó?
dec. 13. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy valami olyat kértél tőle ami neki nem fér bele?

Bár attól nem kéne rád tegye a telefont.

dec. 23. 09:56
 10/11 A kérdező kommentje:
9 nfvsz volt amire mentem volna, ez fel is volt tüntetve fehéren. Persze fiatal volt, azok átverősek.
dec. 23. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!