Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a vágyaid.hu oldalon olyan beállítás,hogy testsúly alapján szűrni lehetne a hírdetőket?
Emiatt az összes nőt meg kell néznem, holott a 90%-juk nem felel meg az ízlésemnek.Márpedig itt mindenki a külső alapján választ.
Amúgy van olyan társkereső,ahol be lehet állítani, hogy milyen súlyú,korú stb. partnert keresel.
Mivel az itt lévők legnagyobb része szexelni szeretne,a külsőre kellene szűrni.Mindenki ez alapján keresne,könnyebb lenne megtalálni a zsánerünket.
Én egy idő után megunom,mikor már az 50. adatlapot nézem meg feleslegesen.
#3 ha élőben ismerkednél akkor is tucatnyi csajjal vennéd fel a szemkontaktust mire eldöntöd kihez érdemes odamenni nem igaz?
Egyébként tényleg nem tudom miért nem raktak be testsúly/testalkat szűrőt. Programozási szempontból nem túl nehéz megcsinálni. Lehet pont azt akarják az oldal üzemeltetői, hogy minél több oldalt nézz meg, mivel azzal oldalletöltést (látogatottságot) generálsz. Az meg a reklámbevételek szempontjából nem mindegy. Illetve a női felhasználók sem maradnának az oldalon ha azt látják 0 fő nézte meg az adatlapjukat. Az oldalnak meg tökmindegy, hogy csinos, vagy nem csinos az adott nő/pasi a lényeg, hogy minél több oldalletöltést csináljon és fizessen elő.
Én is szeretném ha lenne.
Imádom a duci, husi, molett, telt lányokat. Nagy faros háziasszonyokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!