Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lesz ha kilapítom a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ha kilapítom a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag friss, három hónapos kapcsolatom. Hamarosan várható, hogy sor kerül köztünk az első együttlétre, de félek, hogy fájdalmat okozok a csajomnak. Én ugyanis kicsit több mint 80kg vagyok. Nem vagyok kövér, csak a hasam nagyobb kicsit, és mivel fizikai munkát végzek van rajtam izom is, olyan mackós vagyok kicsit. De ez a 190cm-s magasságomhoz oké is nagyjából.

A lány viszont nagyon apró. Az hagyján hogy csak 160 centi, de mellé nincs 50 kg. Félek hogy összetöröm ha ráfekszek szeretkezés közben vagy legalábbis fájdalmat okozok neki. Nyilván csinálhatnánk úgy, hogy kerüljük ezt a pozíciót, de számomra annyira meghitt és romantikus úgy a szex hogy szeretném úgy is csinálni.

Aki volt már hasonló helyzetben tudna valami tippet adni hogyan lehetne biztonságosan csinálni? Vagy feleslegesen parázok és ha nagyjából tartom magam nem lesz baja?

2022. jún. 24. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Például nem a csajra fekszel, hanem a könyöködre...
2022. jún. 24. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Feküdjön a csaj rád
2022. jún. 24. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Párom 2m és 130 kg. Én 180 cm és 50 kg. Mégsem nyomott össze és imádjuk a hagyományos pózt. Sosem nyomott össze. Mindig figyelt rám, hogy csak annyira nehezkedjen rám, hogy még az jól essen.
2022. jún. 24. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 186 vagyok és 85 kiló, izomból. A feleségem 160 magas és 48 kiló. Nagyon jó vele a misszi, csak nem ráfekszem, hanem a háta alatt átnyúlva, a könyökömön támaszkodom, és a nyakát-vállát fogom.
2022. jún. 24. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk ne feküdj rá? Vagy te ezt eddig így csináltad? :"D Jó ég. Én is 50 kg-s nő vagyok még egy partnerem se nyomott össze, mert nem rám fekszenek hanem tartják magukat.
2022. jún. 24. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttál még ilyen párokat? Túl szokták élni a nők, hidd el... XD
2022. jún. 24. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mi lesz ha kilapítom a barátnőmet?"

Megragasztod, és ujra felfujod. Nekem is volt hogy leeresztett szegény.

2022. jún. 24. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!