Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha kilapítom a barátnőmet?
Van egy viszonylag friss, három hónapos kapcsolatom. Hamarosan várható, hogy sor kerül köztünk az első együttlétre, de félek, hogy fájdalmat okozok a csajomnak. Én ugyanis kicsit több mint 80kg vagyok. Nem vagyok kövér, csak a hasam nagyobb kicsit, és mivel fizikai munkát végzek van rajtam izom is, olyan mackós vagyok kicsit. De ez a 190cm-s magasságomhoz oké is nagyjából.
A lány viszont nagyon apró. Az hagyján hogy csak 160 centi, de mellé nincs 50 kg. Félek hogy összetöröm ha ráfekszek szeretkezés közben vagy legalábbis fájdalmat okozok neki. Nyilván csinálhatnánk úgy, hogy kerüljük ezt a pozíciót, de számomra annyira meghitt és romantikus úgy a szex hogy szeretném úgy is csinálni.
Aki volt már hasonló helyzetben tudna valami tippet adni hogyan lehetne biztonságosan csinálni? Vagy feleslegesen parázok és ha nagyjából tartom magam nem lesz baja?
"Mi lesz ha kilapítom a barátnőmet?"
Megragasztod, és ujra felfujod. Nekem is volt hogy leeresztett szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!