Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vehetném rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vehetném rá a barátnőmet olyan dolgokra a szexszben, ami őt nem érdekli?

Figyelt kérdés
Engem nagyon izgat a szabadban szexszelés és a videózás, de ő egyiket sem akarja, viszont így úgy érzem, hogy nem élhetem ki minden vágyamat vele. 33N, 29F

2022. ápr. 26. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem szereti akkor keres rá partnert
2022. ápr. 26. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Persze aztán majd felrakod a netre mert elpattan az agyadban valami

Hagyd el inkabb,jobban jar

2022. ápr. 26. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Semmi értelme ráerőltetni valakire valamit mert nem fogja élvezni, nem fogja elengedni magát és csak azt fogja belül érezni ki akarod használni.

Fordítsd meg a kérdést. Téged hogy vehetne rá a csajod hogy bevegyetek meleg alapon egy b.zi pasit? Mert ő meg két pasit akar látni. Ha ezzel-azzal rádbeszél akkor jól éreznéd magad majd ott?

Mindkét esetben ugyanaz a megoldás. Ha el tudod engedni, nem "mindenképpen" vágy mert helyette találtok 20 másikat amit közösen megéltek akkor nincs gond. Ha ez nem áll meg akkor nincs meg köztetek a megfelelő szexuális harmónia jobb elengedni egymást.

2022. ápr. 26. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Szép lassan vezesd be a dolgokba
2022. ápr. 26. 17:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi, a válaszokat.

Erőltetni nem akarom, de azért ez csak nem olyan extrém, mint a meleg pasis példa. Csak a hely lenne picit izgalmasabb a megszokottnál.

2022. ápr. 26. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Videózásra engem csak akkor lehetne rávenni, ha a saját telefonommal történne, de nem küldeném el a partnernek, csak nekem lenne meg. Szép dolog a bizalom, de a napisz@rra felkerülő lányok is megbíztak valaha a párjukban...
2022. ápr. 26. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
#5 nem a dolog "durvasága" a lényeg, hanem az elv. Te akarsz valamit, ő meg nem. A videózás elég "meredek" sok embernél.
2022. ápr. 26. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmivel nem lehet rávenni. Én sem tudom semmire rávenni az asszonyt az alap dolgokon kívül évek óta. Ha vannak vágyaid, azokra olyankor más partnert kell keresni.
2022. ápr. 27. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Dugd el a kamerát hogy ő ne lássa.
2022. ápr. 27. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!