Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Mennyire izgatnak titeket az olyan lányok/nők, akik valamilyen testi paraméterben "fölöttetek állnak" (pl. erő/izomzat, testmagasság, testsúly, kéz- és lábméret stb.)?
Figyelt kérdés
Konkrétan megesett sztorik is érdekelnének :)2022. ápr. 27. 10:37
1/14 anonim válasza:
Tökmindegy csak a farka ne legyen nagyobb 🤣
2/14 anonim válasza:
Lábméret,volt ilyen barátnőm,nagyon izgatott
3/14 anonim válasza:
Nem tetszenek a magasabb nők. Ami nem gond, mivel 180vagyok. A túlsúly nekem taszító. Ha nálam izmosabb, akkor valami kokszot tol, ami megint kizáró ok. Ha egy nálam alacsonyabb lánynak nagyobb lába van 46nál, az megint nagyon fura volna. :D
4/14 anonim válasza:
176cm vagyok de mostanában pedzegeti a fantáziám ,hogy milyen lenne egy magasabb (180-190cm) nővel ágyba bújni! Kosaras vagy röplabdázó alkatúval.
5/14 anonim válasza:
186 centi vagyok és 85kilo minden párom kisebb volt nálam mindenben ez nálam így van rendjén. De egyszer egy igazán nagyon duci csajt kiékelnék rendesen azt bevallom.
6/14 anonim válasza:
Volt egy barátnőm aki 10cm el volt magasabb (183) imádtam lábujjhegyre állva megcsókolni. De csak ennyi,más különbségek nem nagyon voltak,azaz nem volt sem erősebb,sem tenyeres-talpas.
7/14 anonim válasza:
Nekem a lábméret a gyengém. Egy nagyobb lábéretű nővel elgondolom, milyen lehet a lábmunka... Érdekes.
8/14 anonim válasza:
Nekem tetszenek a magas lányok is
9/14 anonim válasza:
Engem izgatna ha erősebb/izmosabb volna nálam. Az is izgat ha magasabb.
F
10/14 anonim válasza:
Kiskamaszként szerettem nyaranta talpat összemérni lányokkal. Mivel későn érő voltam, a lányoknál pedig gyakran a lábfej nő meg először, nemritkán alulmaradtam. Egyfelől kínos volt, másfelől valahogy izgatott. Utólag visszagondolva nem kicsit izgat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!