Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak mit szólnatok hozzá ha csak és kizárólag egyfele módon tudnátok orgazmust okozni a szeretet nőnek de az is legalabb 30-40percbe telne?
Figyelt kérdés
Az mindegy most h mi az az egyféle. Mindenki gondoljon olyanra amilyenre akar.
A lényeg h 30-40 perc kell es csak úgy tud elélvezni a nő!
ma 20:27
2/6 A kérdező kommentje:
Van akinek aok a 30-40 perc, elfarad unalmas lesz
ma 20:59
3/6 anonim válasza:
Kategória!
Ez zavar, hogy csak egyféle képpen tud elélvezni?
4/6 StevenUp válasza:
Ebben semmi probléma nincs. Mennyire esetem a szerető..? Igazából ezen múlik.
5/6 anonim válasza:
#2 akkor mást kell keresni.
Én nagyon hamar el tudok menni, ha akarok, viszont mondjuk az exbarátom is. Én imádtam elhúzni, de nem tudtam. A mostani párom nehezebben megy el, így nagyon el tudjuk húzni a dolgot, sokkal kielégítőbb nekem így a szex.
Nem passzolnak az igényeitek.
6/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan zajlik az a 30-40 perc. Ha csak fekszik a csaj és 30-40 percig folyamatosan a pasi csinál valamit, az fárasztó és unalmas. Ha kölcsönös és változatos kényeztetés van közben, akkor rendben van. 30 percig ugyanazt csinálni, pl orálisan kényeztetni, az nekem borzalmas lenne, az munka, nem szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!