Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Mit szólnátok, ha a lányotok és a párja között 30 év lenne a korkülönbség?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a párom 49. 2 éves ismerettség után jöttünk össze, közös barátokon keresztül ismerkedtünk meg. a korkülönbség miatt sokáig próbáltuk elkerülni azt, hogy komoly kapcsolat alakuljon ki köztünk, de úgy éreztük, hogy nincs értelme annak, hogy 1 éve próbáljuk mindketten elnyomni az érzelmeinket, és megpróbáljuk, megnézzük milyen közösen, és jobban is alakult mint gondoltuk. Pontosan tudjuk, és gyakran beszlünk róla, hogy a kapcsolatunk igazán hosszútávon nem működhet emiatt, viszont jelenleg nagyon harmónikus. Olyan szeretet és egyetértés van köztünk, amit én még soha, ő meg már hosszú évek óta nem élt meg. Valószínűleg 2-3 évnél tovább nem alkotunk egy párt.

Nem szeretném titokban tartani ezt a családom előtt, viszont szüleim kifejezetten elítélik azokat a párokat, akik 10+ év korkülönbséggel vannak együtt. Gyakran beszédtéma, hogy egyáltalán nem tudják megérteni azokat, akik ilyen kapcsolatban élnek.

Meséltem már nekik, hogy van valaki új az életemben, és elmondtam, hogy hogy érzem magam vele. Örültek neki és tamogatók voltak, viszont egyszerűen nem tudtam nekik felhozni a korkülönesébség témát. Úgy érzem, hogy esélyt sem adnának neki, elítélnének mindkettőnket, és hogy ez a tény eléggé megsebezné a kapcsolatoat velük.

Kíváncsi lennék a szülők véleményére az oldalon. Mielőtt ezt a témát felhoznám otthon, szeretném megismerni kicsit, hogy ők mit elhetnek meg.

2023. júl. 18. 00:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
16%
Vén faroknak mennyi lóvéja van? Magamba néznek és kivancsi lennék mit rontottam el? Én azon lennék ha. Lányom a saját lábára tudjon állni és képes legyen egyedül is boldogulni, alkalmiban oké egy ötvenes foszer de parkapcsolatban? Neked elmentek otthonrol. Bár néha leszopizod a ráncos farkát aztán lehet rad hagy egy két hazát sosem kell dolgoznia buta liba
2023. júl. 18. 00:46
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
Én 42F vagyok, de valahogy kb max 5-10 év különbséggel max ami fölé nem mennék. Nekem nagyon kislányosak...bulizosak... á...csikók
2023. júl. 18. 01:36
 3/21 anonim válasza:
32%

Leszarnam.

O elete.

2023. júl. 18. 01:53
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Majd szakítanak.Csak ne csináltassa fel magát a tatával és tanuljon.Ezt gondolnám.
2023. júl. 18. 02:26
 5/21 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszem hogy ezt a választ várod, de: egy 20 éves nyilván felnőtt, azt csinál amit akar, de nem hiszem hogy valaha is bevenné a gyomrom, hogy a családi összejövetelekre/programokra eljöjjön egy ilyen vén fsz.

Most oké hogy egy fiatal képes társat látni egy idősebb férfiban, de hogy "annak" már rég több esze lehetne ennél, az biztos. Még tini voltál amikor megismerkedtetek, de ő már akkor is meglátta benned az érett felnőtt társat. Aha...

Hatalmas különbség van ám aközött, hogy egy ember tényleg normális, rendes, és aközött, hogy tudja, hogy hogy kell bánni egy olyan fiatal kölyökkel, aki bőven a gyereke lehetne.

Szóval menjen csak a gyerekem, legyen vele, majd ha megjön az esze akkor ismét család leszünk.

2023. júl. 18. 02:32
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem örülnék neki. De úgyis hamar vége lesz. Nekem is volt idősebb plusz 20 év...abszolút nem ment sokáig.
2023. júl. 18. 02:43
 7/21 anonim ***** válasza:
24%

Semmit.

Benne jobban megbíznék, mint valami hülyegyerekben, aki agy nélkül kajtat minden csaj után.

2023. júl. 18. 03:08
 8/21 anonim ***** válasza:
33%

Van a környezetemben hasonló párkapcsolat. Bár "csupán" 20 év korkülönbséggel. Konkrétan a haverom lánya az egyik fél.

Beszélni nem beszéltünk a témáról, de a közösségi médiából azt tudom leszűrni, hogy anyuka elfogadóbb. Ő lájkolja a lány, illetve a pasija által feltett képeket, hozzászól. A haver ezt egyszer sem tette még meg.

Tehát valószínű nálad is ez lenne a felállás.

Hogy miért?

Bár csak fiú gyermekem van, de hallok, látok. A lányos apukák mondhatni "féltékenyek" a lányuk pasijaira. Itt viszont még egy frusztráció is van a történtben, hogy annak apuka kora béli férfinak jut ezek után az az érzelem, szeretet amit eddig kizárólag Őt illetett.

Nem beszélve a kor velejárójáról. Esetek többségében apuka is szívesen venné fiatal lány/ok társaságát, így az "udvarlóra" is féltékennyé válik.

Ha nem is általánosítható, de havernál ez is meg van, mivel nekem nyaranta szoktak lenni 20+-os barátnőim. Általában hirtelen fellángolás részükről, de keveredtem már kínos szituációba emiatt, mert a lány szerelmes lett, hiába szögeztük le az elején, hogy az kizárt mind kettőnk részéről. Gáz az egészben, hogy én is kezdtem érezni iránta.

Végül is megoldottuk.

Viszont az élete teljesen megváltozott a lánynak azóta. Teljesen mást keres egy fiúban, mint a korosztálya általában. Sokkal komolyabb a gondolkodása, mások az elvárásai.

Szerencsére talált egy minden bizonnyal elvárásainak közel megfelelő fiút, mert 10 hónapja együtt vannak, és 2,5 óta együtt is élnek.

Nagy vonalakban ennyi a szülők gondolatairól, és arról, hogy nagy valószínűséggel mi vár rád a jövőben.

2023. júl. 18. 04:02
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
#9 Ez egy baromság.Nem féltékenyek a lányukra az apák, hanem FÉLTIK, mert tudják nagyon jól milyenek a férfiak.Óriási különbség!!
2023. júl. 18. 04:04
 10/21 anonim ***** válasza:
19%

Lenyeg,h a lanxom ne szuljon.

Egyebkent sokkal idosebb faszit kene,h fogjal,h idoben orokolj. Az 50 nincs eleg kozel a halalhoz.

2023. júl. 18. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!