Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Mit szólnátok, ha a lányotok és a párja között 30 év lenne a korkülönbség?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a párom 49. 2 éves ismerettség után jöttünk össze, közös barátokon keresztül ismerkedtünk meg. a korkülönbség miatt sokáig próbáltuk elkerülni azt, hogy komoly kapcsolat alakuljon ki köztünk, de úgy éreztük, hogy nincs értelme annak, hogy 1 éve próbáljuk mindketten elnyomni az érzelmeinket, és megpróbáljuk, megnézzük milyen közösen, és jobban is alakult mint gondoltuk. Pontosan tudjuk, és gyakran beszlünk róla, hogy a kapcsolatunk igazán hosszútávon nem működhet emiatt, viszont jelenleg nagyon harmónikus. Olyan szeretet és egyetértés van köztünk, amit én még soha, ő meg már hosszú évek óta nem élt meg. Valószínűleg 2-3 évnél tovább nem alkotunk egy párt.

Nem szeretném titokban tartani ezt a családom előtt, viszont szüleim kifejezetten elítélik azokat a párokat, akik 10+ év korkülönbséggel vannak együtt. Gyakran beszédtéma, hogy egyáltalán nem tudják megérteni azokat, akik ilyen kapcsolatban élnek.

Meséltem már nekik, hogy van valaki új az életemben, és elmondtam, hogy hogy érzem magam vele. Örültek neki és tamogatók voltak, viszont egyszerűen nem tudtam nekik felhozni a korkülönesébség témát. Úgy érzem, hogy esélyt sem adnának neki, elítélnének mindkettőnket, és hogy ez a tény eléggé megsebezné a kapcsolatoat velük.

Kíváncsi lennék a szülők véleményére az oldalon. Mielőtt ezt a témát felhoznám otthon, szeretném megismerni kicsit, hogy ők mit elhetnek meg.

2023. júl. 18. 00:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%
Örülnék. Kokolyan orulnék. Magamból kiindulva! Az a baj, hogy a korombeli sracok, még bulikázni akarnak, egy értelmes mondat nem hagyja el a szájukat, egzisztencia nuku, kell a fenének ez...
2023. júl. 18. 06:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem örülnek, hogy velem egykorú férfivel van együtt, mintha lánya lenne, feltételezem rossz az apa-lánya kapcsolatod, képed.

Férfi oldaláról se normális ilyen korkülönbséggel, naiv, tapasztalatlan nővel összejönni pár bókért cserébe. A kor senkit se kímél, ennek a kapcsolatnak hosszútávon semmi értelme.

2023. júl. 18. 06:27
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Még kicsik a lányaim, de én most vagyok 30, a nagyobb gyerekem is 3 éves, szóval köztünk nincs 30 év különbség, nagyon beteg gondolat, hogy majd 20 év múlva egy nálam idősebb fickó akarjon tőle bármit is. A kicsi 8 hónapos, esetében csak velem egykorú lenne az a 30 évvel idősebb pasi :D Áhh, nem, nekem nagyon bizarr lenne.

Ugyanakkor a 20 éves már felnőtt, meg tudja hozni a saját döntéseit, még ha azokkal nem is értek egyet. Elmondanám az aggályaimat, meghallgatnám az ő oldalát, nem tiltanám a fickótól (mintha ezt meg lehetne tenni), de kifejezetten nem támogatnám, családi bulikra nem hívnám a pasit, és akármennyire is boldog vele a lányom, reménykednék benne, hogy hamar kifut a szerelem.

2023. júl. 18. 07:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Osszeulnek vele beszelni, es felvilagositanam.
2023. júl. 18. 08:28
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Hát nehéz. Undorítónak találom az egészet, és nehéz lenne a velem egykorú bácsit nem seggbe rúgni. Viszont azzal csak elmarnám a lányomat. Úgyhogy próbálnék normális lenni velük, remélve hogy úgyis hamar vége lesz a dolognak. De abban nagyon-nagyon reménykednék hogy nem annyira hülye a lányom hogy egy ilyen korú faszitól akarjon gyereket is.
2023. júl. 18. 09:31
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Van ilyen a családban. Bár csak 25 év a korkülönbség. A lány apja fiatalabb a pasijánál. Érdekes, de qrva jó viszony van köztük. Van közös témájuk. Mikor összeülnek az anyuka, és a lány is háttérbe kerülnek.
2023. júl. 18. 10:14
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

Hnm. Erre csak azt tudom mondani, hogy nekem is volt pont ilyen koromban párkapcsolatom hasonló korkülönbséggel. Nagyon utáltak engem is otthon meg mindenfele is érte (végül nem is bírtam már ezt a fajta nyomást, és szakítottam), de én egyébként sokat köszönhetek ennek a kapcsolatnak.

Neki már volt annyi csalódása, hogy tényleg értékelte a kapcsolatot, és örült, hogy vele vagyok. Tudtuk, hogy nem örökké fog tartani, csak max. pár év, de azt mondta, neki úgyis jó. Nekem még így pár év erejéig is megérte, hogy az illetővel tényleg szerettük egymást, játszmák nélkül, jó volt.

Aztán már fiatalabbakkal jöttem össze, akik válogatott módokon basztak át a palánkon. Ott mind azt mondta, hogy természetesen örökké, aztán mégis ők tipliztek, mert jött valaki érdekesebb, meg ilyen-olyan okokból. Persze lehet, hogy csak én vagyok peches, az öregemberrel meg csak szerencsém volt.

2023. júl. 18. 10:32
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

kérdező, és a közel 50 éves fasziddal mi a helyzet, hogy személyedben egxy épphogy nagykorúra bukik?

azon gondolkodj el, miért egy lánya korú kiscsajjal kezd, magaddal kapcsolatban meg azon, miért "apáddal" jársz?

ilyen extrém korkülönbségnél általában mindkét fél sérült.

a pasi nem képes a korosztályában a nőknél sikeres lenni, vannak infantilis vonásai, míg a csajoknál vmi. sérült a szülőkkel való kapccsolatban, vagy ha nem, skkor van egy torz felfogáésuk a dolgokról.

gondolom, te is azt mondod, azért nem kezdesz egy 20 éves pasival, mert ez a 49 éves sokkal érettebb, és persze, egy 49 éves még jó, h. érettebb, mint egy 20, DE csak hozzá viszonyítva, mert ha a saját kotosztályában vizsgálod meg, hogy a többi 49 éves férfihoz képest ennyire érett, h. egy 20 évessel kavar, akkor már más képet kapsz.

naiv vagy, könnyen átvágható, és idealizálod ezt a helyzetet.

2023. júl. 18. 13:30
 19/21 anonim válasza:
63%

Oszinten.. Ki a fszt erdekel?

Akik hisztiznek majd keresnek maguknak mas hobbit foleg, hogy egy atlag kapcsolat jo esetben 2-3 evet bir ki. A hazassagok 60 szazaleka valassal vegzodik, a maradek 35 szazalekot osszekoti a kozos hitel, es talan 5 szazalek az aki boldog is.

Ezek utan miert erdekelne barki velemenye?

2023. júl. 18. 14:44
 20/21 anonim ***** válasza:
#11 és a felelősségteljes huszonéves lottónyertessel randizhat a lányod?
2023. júl. 18. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!