Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Mit szólnátok, ha a lányotok és a párja között 30 év lenne a korkülönbség?
20 éves vagyok, a párom 49. 2 éves ismerettség után jöttünk össze, közös barátokon keresztül ismerkedtünk meg. a korkülönbség miatt sokáig próbáltuk elkerülni azt, hogy komoly kapcsolat alakuljon ki köztünk, de úgy éreztük, hogy nincs értelme annak, hogy 1 éve próbáljuk mindketten elnyomni az érzelmeinket, és megpróbáljuk, megnézzük milyen közösen, és jobban is alakult mint gondoltuk. Pontosan tudjuk, és gyakran beszlünk róla, hogy a kapcsolatunk igazán hosszútávon nem működhet emiatt, viszont jelenleg nagyon harmónikus. Olyan szeretet és egyetértés van köztünk, amit én még soha, ő meg már hosszú évek óta nem élt meg. Valószínűleg 2-3 évnél tovább nem alkotunk egy párt.
Nem szeretném titokban tartani ezt a családom előtt, viszont szüleim kifejezetten elítélik azokat a párokat, akik 10+ év korkülönbséggel vannak együtt. Gyakran beszédtéma, hogy egyáltalán nem tudják megérteni azokat, akik ilyen kapcsolatban élnek.
Meséltem már nekik, hogy van valaki új az életemben, és elmondtam, hogy hogy érzem magam vele. Örültek neki és tamogatók voltak, viszont egyszerűen nem tudtam nekik felhozni a korkülönesébség témát. Úgy érzem, hogy esélyt sem adnának neki, elítélnének mindkettőnket, és hogy ez a tény eléggé megsebezné a kapcsolatoat velük.
Kíváncsi lennék a szülők véleményére az oldalon. Mielőtt ezt a témát felhoznám otthon, szeretném megismerni kicsit, hogy ők mit elhetnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!