Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti fontosnak tartjáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti fontosnak tartjátok a Pride idei megrendezését Magyarországon?

Figyelt kérdés
ma 08:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, fontosnak tartom.
Nem érdekel.
12 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:

A magyar miniszterelnök nemrég utalást tett arra, hogy elmaradhat.

Mit szól ehhez a meleg közösség?

ma 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Sosem voltam Pride-on. Engem nem zavarna az sem, ha véglegesen betiltanák.
ma 08:41
 3/6 Whitewolf19 ***** válasza:
36%

Ebben a formában eddig se kellett volna tartani.

Csinálják zárt körűen vagy egy adott kijelölt parkba.. de nem közterületeken meg utcán vonulva.

Normális melegek nem mennek rá, tudom mert beszéltem párral.

ma 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Szintén nem értek egyet a Pride-dal. Viszont megértem azt is, hogy másoknál ez ki fogja borítani a bilit.
ma 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az a kérdés inkább, hogy ha betiltják a Prideot, meddig mennek el még a törvényalkotók. Ugyanis senki ne legyen olyan naiv, hogy azzal majd megelégednek, és megállnak.
ma 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Nem kell azt betiltani. Csak be kell jelenteni egy másik rendezvényt ugyanoda és a rendőrség máris nem ad engedélyt a pride-ra teljesen jogszerűen. Nem kell ehhez boszorkányüldözés...
ma 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!