Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon tényleg be fogják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg be fogják tiltani a Prájodt?

Figyelt kérdés
Nem hittem volna hogy olyan idők jönnek, amikor tényleg üldözik a melegeket. Azt hittem ilyen csak régen volt. Valóban jelentheti ez azt hogy komolyabb törvényi büntetésekre is fel kell készülnünk?

ma 09:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
A betiltása nem egyenlő az üldözéssel.Amit ott láttam,azt én is betiltanám,akkor is ha heterók csinálnák. Egész egyszerűen az nem utcára való. Én biszex vagyok,de soha nem vonulnék az utcán,hogy erre büszke vagyok. Maradjon csak a hálószobában.
ma 09:06
 2/15 anonim ***** válasza:
Dehogy fogják
ma 09:08
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos nem fogják...
ma 09:16
 4/15 anonim ***** válasza:
40%
“Üldözik a melegeket” a melegséget okozó gén együtt jár a feltűnési viszketegséget okozó génnel? Csak mert nem elég, hogy a prájdon vonaglotok undorító módon, de még üldözést is képzeltek oda, ahol nincs? Senki le se szar titeket, nyugi.
ma 09:29
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Meleg ismerősöm saját szájából hallottam, hogy a Pride polgárpukkasztás.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a Pride nem segíti a melegek elfogadását, inkább negatív hatása van, mivel a lakosság jelentős része úgy értelmezheti, hogy provokálnak vele.

Ha betiltják, nem a melegeket üldözik, hanem egy rendezvénynek vetnek véget.

Hogy pedig betiltják-e, azt majd a magyar kormány eldönti. Az átlag embernek ebbe nem lesz beleszólása, mivel a 2/3-os kormánytöbbséggel szemben senkinek sincs esélye érvényesíteni a nézeteit.

ma 09:35
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Remélem
ma 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon bízom benne...
ma 10:46
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
Az egész melegséget be kéne tiltani! A normális emberek nem kiváncsiak rátok!
ma 10:46
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Be tiltanám én is nem vagyok meleg ellenes van több ismerős is és kolléga is volt de normális keretek között a hetokat nem zavarva nem prokativ nem maga mutogató, ami ott zajlik a semmi más csak provokáció polgár pukasztás mikor a vén papa logó fasszal megy végig nyakörvel pórázon az akkor mi és csak 1 példa volt a sok közül.
ma 11:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Budapest Parádét is betiltották
ma 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!