Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg nem ertem, a ferfiak meleg korbe mert popsinak hivjak a fenekuket ?
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom megerteni.. egy ferfinek seg*e van vagy feneke de semmi esetre sem popsi… az inkabb a noknek, nekem annyira illuzio rombolo amikor mondjak pl, hogy jo popsid van .. nekem kellemetlen ez a szo, nyugtassatok meg, hogy ezzel nem vagyok egyedul 😄2023. jan. 19. 21:23
2/10 anonim válasza:
Tudod a nöknek is jó seggük van... Popsijuk a babáknak van. Pici gyerekenek mondják, jól töröld meg a popód stb.
Felnőttek közt egymás picsájára mondva vérlázító.
De eltorzult világ ez már...
3/10 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Én sem szeretem ezt a kifejezést, nekem túl 6uzis a hangzása. (Pedig én is az vagyok.)
4/10 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod az életben. 😆
5/10 anonim válasza:
Akkor ne tartsd oda senkinek a sggedet,és még véletlen sem fogja senki popsinak mondani.
Mekkora globális probléma öcsém...
6/10 anonim válasza:
Nagy probléma vagy sem, akkor is egyetértek a kérdezővel. Szerintem nevetséges.
7/10 anonim válasza:
Én aktívként egy férfi SEGGébe szeretem rakni a f*rkamat.
Popsija a lányoknak van.
8/10 steven95 válasza:
Hátsó fél. Egyszer így mondtam,a lány ismerősöm megdicsért hogy férfi létemre milyen szép szóval utaltam rá. A fenék szó tetszik legjobban, a lágy f olyan mintha közben végigsimogatnám :D
9/10 anonim válasza:
Hát szerintem meg jobb mint a segg az nálam trágár vagy ha az nem is de szexuálisan nem izgató. A fenék még oké, de én a popsit is használom.
Persze a másik véglet is rossz ha valaki puncinak meg fiupuncinak hívja. A popsi az arany középút szerintem.
10/10 anonim válasza:
Az ilyenek miatt van ez mint te.... Hagyjuk úgysem érted, ezt neked már nem fogadja be az agyad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!