Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan meleg,akinek ilyen élménye volt?
Fenyegetőzés,esetleg fizikai bántalmazás azért,mert valakit elutasított,nem akart vele járni,vagy ismerkedni?
Esetleg akivel ismerkedésnél jött elő,hogy mentális gondok vannak?
Fuhhh én sajnos gyűjtöm az ilyeneket...
Egyrészt nagyon gyakori hogy nem tudják jól venni az elutasítást főleg az idősek, akik erre elkezdenek aludozni, meg a szottyadt faszukat küldeni, és a végére az lesz, fenyegetnek, hogy a képemet kiteszik napiszarra meg megtalálnak és szétbasznak. Nyílván semmi ilyen nem történt.
Aztán volt egy alkalmim, ahol mint utólag kiderült, a másiknak az a kinkje, hogy erőszakosan a számba élvezzen, úgy hogy ezt nem beszéljük meg előre.
Volt egy srác akivel ismerkedtem, kiderült róla, hogy pánikrohamos és OCD-s, de annyira, hogy fel se lehet hozzá menni.
Aztán volt egy olyan 26 éves férfi, aki úgy várt engem alkalmira, hogy már egy teljes üveg bort megivott aztán popperst is szívott be és a végére már azt se tudta mit csinál...
Szóval sajnos van minden...
21/f
Hát vannak, amihez hozzá lehet szokni. Ilyenek az elutasítást nem jól fogadók. Náluk annyit tehetsz, hogy illedelmesen megírod, hogy bocsi, de nem. Aztán ha nem érti meg akkor tiltás és mosom kezeimet, nem én voltam bunkó.
A többihez inkább jó megfigyelőképesség és jó emberismeret kell, meg lélekjelenlét.
De azért azt is hozzá kell tenni, hogy ezek csak a nagyon radikális esetek, nem mindegyik találkozóm volt ilyen természetesen. Meg nem is mindegy, hogy hol találtál rá a másikra. A legjobb találkozóim Grindr és tinder oldalról jöttek, az elutasítást nem jól kezelők planetromeon voltak, ez a részeges vágyaidon, a szájbaélvezős meg hotbullon, szóval igazán érdemes jól megválogatni az oldalt is ahol keresel, sokan már én se vagyok fent, részben emiatt is. De tényleg a hotbull és a vágyaid a fertő legalja.
De mindenképpen sok sikert neked, biztosan lesznek normálisak is. Általában a beszélgetés hosszából, tartalmasságából és minőségéből egy jó szűrőt lehet felállítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!