Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi oka lehet, ha ennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet, ha ennyi idő után akar előhozakodni vele?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal, aki előre leszögezte, hogy semmi komolyat nem keres, mert van barátja, csak dumálgatni akar. Egy idő után mondta, hogy le se szarja a barátja, meg hogy órákra elmegy minden szó nélkül. Találkoztunk személyesen is, mert mindenképpen ki akarja önteni a lelkét valakinek, majd eljutottunk addig a pontig, hogy leszoptam és ebben 100%-ig benne volt (de semmi más nem történt ezen kívül sem akkor, sem később). Azóta nem beszéltünk sokat, de valamelyik nap ráírtam, hogy mi van vele és mondta, hogy a barátjával kezdenek újra rendbe jönni a dolgok és megbeszélték, hogy nem titkolóznak egymás előtt és emiatt azon is elgondolkozott, hogy elmondja, ami kettőnk között történt. Szerintem ez csak újra rontana a kapcsolatukon és nem értem, ennek minek akkora jelentőséget adni ennyi idő után, ha eddig nem mondta el neki, főleg hogyha elvileg már kezd minden oké lenni közöttük 💁🏻‍♂️
febr. 5. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ez olyan mit aki nem tudja mit is akar de azt nagyon! 💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️
febr. 5. 16:33
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Tipikusan az a meleg,akinek kötődési problémái vannak.Ül a langyos kakis vödörben,a kapcsolatában , amikor már nagyon unja, akkor kikacsingat.

Érdekes módon egy ilyen kacsintás után " kezd helyrejönni a kapcsolat " és " átgondolják az egészet "..

És ez így megy a világ végezetéig :/

febr. 5. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1 érzelmi megcsalás történt, 2 testi megcsalás történt. Ha meg akarja tartani a párját nem mondja el.. Ez ilyen egyszerű. Nyilván teljesen őszinte akar lenni hozzá, de ennek nem lesz jó vége. Vagy az is benne van, hogy beverik a képed! Nem tudom milyen viszonyban vagytok a párjával (ha egyáltalán ismered).
febr. 5. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szar a kapcsolata ezert félrekefél de aztan megbánja
febr. 5. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek? Te mennyi vagy?
febr. 5. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, ez a srác, akiről írtam 30, a barátja 32
febr. 5. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az már teljesen felnőtt kor
febr. 5. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!