Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg sracok, van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg sracok, van olyan koztetek, akinek az elete dugasa vagy szopasa egy meleg szaunaban tortent? Akar Magnum, akar Szauna69, akar kulfoldi szauna.

Figyelt kérdés
Le tudnatok irni, hogy volt pontosan?

ma 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Korán mentem, nyitás után nem sokkal a magnumba. Szeretek jakuzzizni. Egy órát bent voltam mikor jött a srác. Leült mellém, majd elkezdett taperolni. Hagytam. Aztán elmentünk kabinba és leszoptam. Nagy farka volt. Sportos volt. És úgy nézett rám hogy látszott rajta hogy tetszik amit lát, ami jó esett nagyon. Ennyi.
ma 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkoriban volt egy lakótársam, aki meleg volt, és feljárt hozzánk egy pasi, aki mindig kegyetlenül megdugta, de tényleg, döntött az ágy, az Ő szavaival élve “szerelmesre baszta” a fickó.

Nem igazán volt szimpatikus a lakótársam amúgy sem, szóval nem volt bennem etikai kétely + én is vágytam már egy jó dugásra őszintén.

Mit ad Isten PlanetRomeón a Magnum szauna csoportban egy bejegyzésre válaszolt a fickó, hogy Ő is ott lesz szombaton, 17:00 körül megy le.

Hát lementem én is, “véletlen” módon már az öltözőben egymásba botlottunk, elkezdtünk beszélgetni ilyen sablonos témákról, mondtam neki, hogy most vagyok itt először, tök jó, hogy Ő is itt van, legalább körbe tud vezetni, körbe is jártunk, közben flörtöltünk, beültünk a szaunába, emlékszem ahogy állt a farka, miközben egymáshoz ért a kezünk, egymásra néztünk, megcsókolt, majd mentünk egy kabinba, és szerelmesre baszott engem is :D

ma 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!