Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes elmenni a Magnum...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elmenni a Magnum szaunába?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és még nem voltam pasival. Igazából nagyobb darab, mint amilyen én is vagyok, és idősebb urak jönnek be. Szerintetek érdemes lehet elmenni a Magnumba és ott megszerezni az első tapasztalatokat?

nov. 20. 01:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Sok igénytelen csikkpöcsű vénember közé ne menj
nov. 20. 02:13
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

Ha csak egy gyors, névtelen menetre vágysz, végülis… de én nem tenném, elég sok tré arc jár oda. Inkább keress valakit, aki oda is figyel rád, pláne ha szűz vagy még. Hidd el, megéri.

30F

nov. 20. 07:31
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Én is gondolkodom rajta, de gondolom kifejezetten nagy méretű fiatalos aktívat nem igazán találnék ott.
nov. 20. 08:05
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Jó is lesz majd, a szüzességed elvesztése mellé kapni valami nyavaját is. Szerintem ne ilyen helyen akard az elsőt. Én is elkúrtam a legelsőt, valami nyomorulttal vesztettem el, úgy voltam vele, hogy mindegy, csak legyen valaki. Nem lett belőle bajom, de azóta is bánom. Keress valakit aki figyelmes és lehetőleg nincs betegsége. Sok sikert.
nov. 20. 12:00
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Biztos nem lenne hozzá gusztusom. Annyira sose állna a farkam, hogy ennyire méltatlan helyzetbe kerüljek. Éhes, húsevő piranják közé lemenni.. Többségük valószínű igénytelen, büdös, dagadt és azért járnak le ilyen helyre, mert annyira rondák, hogy máshogy nem jutnának "húshoz", így vadásznak. Nemi nyavalyákról nem is beszélve. Ha meg agresszìv, zaklat, nehéz lerázni.
nov. 20. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
nem
nov. 20. 13:21
 7/14 anonim ***** válasza:
40%

Szűzként ne menj, max körülnézni.

Micsoda kommentek,

Le fogadom a 90%nem volt az említett helyen.

Regisztrálsz valamelyik társkeresőn biztos hogy találsz

Olyat aki felavat.

Ki írod mi a vágyad, testfotót kiraksz profilképnek - lesz kapás 😉

nov. 20. 13:25
 8/14 anonim ***** válasza:
34%
5-ös, te ezt magadról írod vagy tán irigykedsz hogy másnak igen, neked még ott sem jön össze? :D Vannak ott tényleg igyéntelen arcok, de az egy kisebbség, a többség azért jobban néz ki.
nov. 20. 21:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8# De minek kell mások előtt meztelenkedni? Engem nagyon feszélyezne. El tudom képzelni, milyen szagok terjenghetnek ott, na meg mennyi kórokozó lehet odabenn... Lehet nemi betegek is járnak oda. Valószínű nem is látszik senki a nagy gőzben, akkor meg mi értelme? Gondolom büdös a szájuk is. Nem vagyok 20 dkg hentesáru, akit egy kanos nagypapi felzabálhat. Ez az egész szexorgia-dolog nem az én stìlusom, mert a szexet én egy privát dolognak tartom, de akinek ehhez van ìzlése, annak egészségére...
nov. 20. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
8# Sose lennék annyira kanos, hogy lemenjek egy ilyen helyre.
nov. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!