Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmenni a Magnum szaunába?
Egy haverom tíz évvel ezelőtt ott szedte össze a HIV-et. Elmondása szerint "szeretetet " ment oda keresni,aztán egyik papa kiment belőle,már gyűrte is le a másik. Csak öregek használták,több alkalommal is.
Jött a HIV, kétszer volt újraélesztve évek alatt, pedig gyógyszerekkel ma már kordában lehet tartani a kórt.
Jelenleg külföldön él,és egy idősebb ,szintén HIV pozitív párja van,mert más nem állt vele szóba.
Értelmes,jó kinézetű srácról van szó, 24 évesen kapta meg az "ajándékot ". Ahogy ő mondta, a Magnumból át is sétálhatott a Mária utcába kezelésekre.
Mondhat akárki akármit, mindegy milyen korú valaki,de ilyen helyen ott a kockázat, testileg és lelkileg is.
Én egyszer voltam és tényleg sok idős, nyomulós ember volt ott. Gondolom biztos vannak tematikus estek, amikor többen és vegyesebb korosztály van.
Nekem nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!