Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki innen Magnum Szaunában a "Dark and Naked" péntekenként tartandó meztelen bulin? Érdemes lehet elmenni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 22:34
2/8 anonim válasza:
Én még nem, de engem is érdekelne.
3/8 anonim válasza:
Voltam... De csak annyival másabb, hogy le kell adnod a törcsidet... Szóval meztelenül kell fel-alá flangálnod. De mondjuk a jakuzziban, a szaunában vagy a gőzben amúgy is mindenki meztelen, szóval nem nagy szám.
Nekem meg amúgy is idegesítő, mert ilyen helyen általában hamar mervedésem lesz, és ekkor még takarni sem tudom... Ha van törcsi legalább elrejtem alá :P
22/F
4/8 anonim válasza:
Na és? A merevedés természetes dolog. :)
5/8 anonim válasza:
az tök jó lehet, én még nudistrandon láttam ilyet h a srác nem zavartatta magát h teljesen mereven sétálgatott ... de más se nagyon.
6/8 anonim válasza:
Na, azt tuti megnéztem volna magamnak :)
8/8 anonim válasza:
Én nem merek elmenni, mert elvileg veszélyes és sok a nemi beteg :$ pedig nagyon kiváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!