Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy döntöttem kipróbálom a passzív anált, hol érdemes élőben partnert keresni hozzá? Érdemes a Magnum szaunában? Van más hely?
Ha szeretnél valami jó kis nemi úton terjedő betegséget elkapni, a lehető legjobb...
Szóval én inkább nem keresnék ott partnert erre.
#3-as még a tapasztaltaknak is vigyázni kell? mire?
miért annyira gázos?
pedig azt hittem kezdőként ott tudnék igazán könnyen aktív partnert találni dugáshoz és mivel vannak kijelölt helyek a szexre is, akár ott is át lehet esni az első alkalmon
Előnye: biztos, hogy találsz magadnak partnert, nem is egyet...
Hátránya: ismeretlenek közé mész be, és ha szerencsétlenül választasz, akkor nem fog rád odafigyelni, fájdalmat okozhat neked a behatolással. A higiéniára és óvszerhasználatra (amennyiben igényled) neked kell odafigyelned.
Magad döntsd el, hogy milyen feltételeket támasztasz az első alkalomra, de ha csak az a lényeg, h beléd hatoljanak, akkor bármelyik meleg szauna alkalmas partnert találni.
ez komoly?
akkor nem szívesen mennék oda szűz passzívként megdugatni magam
pedig izgatna, ha mondjuk valaki nézne, de az nem ha valaki felvenné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!