Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted egy 15 éves már tudja mit akar?
Mármint szexben, vagy csak olyan tekintetben, hogy a fiúk jönnek be neki? Utóbbi szempontjából igen, előbbi pedig inkább attól függ, hogy milyen tapasztalata van az embernek.
Vannak, akik kipróbálnak új dolgokat, majd többször nem csinálják, mások igen, pedig nem is sejtették volna, hogy bizonyos dolgok izgatják. Emellett megjegyzem, hogy az ember fejében ált. van egy koncepció, hogy első szex esetén mik fognak történni, de nem biztos, hogy a vártakat kielégítő eredmény lesz a dolog vége. Az se biztos, hogy ami X-szel rossz volt, az Y-nal is az lesz.
Visszaemlékezve én már éreztem de még nem tisztázódott le.
De ez nem kifogás pedofíliára szóval chill the f out.
Szerintem ez mindig egyénfüggő.
Szerintem igen, van olyan aki már a pubertás kor elején tudja mit akar, egyszerűen hajtja a vére az ösztöne és van aki már jócskán felnőtt és mégsem tudja, - és itt húznék egy vonalat.
Az, hogy tudja mit akar és az, hogy ez fel is vállalja, meg is "meri" élni az nem egy, az kettő. NAGYON KETTŐ!!! Szerintem.
Kérdező ami pedig a barátodat illeti ahhoz neki meg idő fog kelleni, hogy feldolgozza, hogy:
1) Te érettebb vagy mint Ő és így most jócskán előtte jársz (idővel talán utolér és így ő is tudni fogja mit szeret és mit nem),
2) Te azt érzed a fiuk iránt mi Ő a lányok iránt és Pont. Ez ennyi!
3) Ahogy ő sem akar válogatás nélkül minden lánnyal úgy te sem akarsz válogatás nélkül minden fiúval - srácok ez valahogy dolgozzátok, fel nem mindenki jön be! ;)
4) Kérdezzen. A rossz kérdés a fel sem tett kérdés.
A többi úgyis jön, megy, alakul majd magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!