Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerinted egy 15 éves már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egy 15 éves már tudja mit akar?

Figyelt kérdés
Egy barátom kiakadt mert azt mondtam hogy szerintem igen mivel én már 14 évesen elvesztettem és pontosan tudtam mit akarok és mit nem. Szerinted tudja? Vagy legalábbis ha ő akarja azt elfogadhatjuk hogy tudja?
ma 07:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miről van szó?
ma 07:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Van aki már általános felső tagozatában érett. Én az voltam. Szóval igen.
ma 07:53
 3/12 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Van aki 40 évesen sem tudja igazán mit akar szexben.
ma 08:17
 4/12 Thranduil100 ***** válasza:

Mármint szexben, vagy csak olyan tekintetben, hogy a fiúk jönnek be neki? Utóbbi szempontjából igen, előbbi pedig inkább attól függ, hogy milyen tapasztalata van az embernek.

Vannak, akik kipróbálnak új dolgokat, majd többször nem csinálják, mások igen, pedig nem is sejtették volna, hogy bizonyos dolgok izgatják. Emellett megjegyzem, hogy az ember fejében ált. van egy koncepció, hogy első szex esetén mik fognak történni, de nem biztos, hogy a vártakat kielégítő eredmény lesz a dolog vége. Az se biztos, hogy ami X-szel rossz volt, az Y-nal is az lesz.

ma 09:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Visszaemlékezve én már éreztem de még nem tisztázódott le.

De ez nem kifogás pedofíliára szóval chill the f out.

ma 09:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez mindig egyénfüggő.

Szerintem igen, van olyan aki már a pubertás kor elején tudja mit akar, egyszerűen hajtja a vére az ösztöne és van aki már jócskán felnőtt és mégsem tudja, - és itt húznék egy vonalat.

Az, hogy tudja mit akar és az, hogy ez fel is vállalja, meg is "meri" élni az nem egy, az kettő. NAGYON KETTŐ!!! Szerintem.

Kérdező ami pedig a barátodat illeti ahhoz neki meg idő fog kelleni, hogy feldolgozza, hogy:

1) Te érettebb vagy mint Ő és így most jócskán előtte jársz (idővel talán utolér és így ő is tudni fogja mit szeret és mit nem),

2) Te azt érzed a fiuk iránt mi Ő a lányok iránt és Pont. Ez ennyi!

3) Ahogy ő sem akar válogatás nélkül minden lánnyal úgy te sem akarsz válogatás nélkül minden fiúval - srácok ez valahogy dolgozzátok, fel nem mindenki jön be! ;)

4) Kérdezzen. A rossz kérdés a fel sem tett kérdés.

A többi úgyis jön, megy, alakul majd magától.

ma 09:26
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az, Xavér?
ma 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan aki még annál fiatalabb korában is tudta mit akar. Én is ilyen voltam. Én már 11 évesen tudtam, hogy meleg vagyok és még azt is tudtam, hogy full passzív vagyok. Azóta is változatlanul ez a helyzet nálam. Nem értem miért ne lehetne ez lehetséges egyeseknél. Gondolom a heteróknál senki nem kérdőjelez meg semmit. Akkor nem értem miért nem lehet ugyanígy kezelni a helyzetet a melegeknél.
ma 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Van aki tudja, van aki nem. Találkoztam már olyan 13 évessel, aki fejben kb 20-nak felelt meg, nem viccelek. Meg olyan 17-tel is, akiről ha nem tudom, azt mondtam volna hogy kb 12-13 éves
ma 09:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Egy barátom okoskodott is hogy akivel voltam az se normális hogy belement 14 évessel. Hát nem tudom a 16-17 éves mitől nem az. Szerintem ha nem vele lettem volna akkor mással aki ír. Azt mondom akkor para bármi ilyen ha nem a fiatal kezdeményezte. De ha akarja úgy is megteszi max mással. Nekem mondjuk off lenne ha rámírna egy… Csak az bosszantott fel hogy egyesek szerint egy 14 éves nem tudja mit akar. Dehogynem. Piálni bezzeg nem gáz ha piál. Buliba se gáz ha megy sőt csajt is dughat. De fiúval azt nem tudja …
ma 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!