Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 éves lány vagyok, május...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok, május 26-án lefeküdtem a barátommal, és június 3-án kellene megjönnie. Elfelejtettünk védekezni, vegyek 72 órás tablettát, be lehet azt úgy szerezni h ne tudja a háziorvos?

Figyelt kérdés
2008. máj. 26. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlenek vagytok. Csak úgy nem lehet szereni 72 órás tabit. Azt a háziorvos írja fel, vagy ha hozzá nem akarsz menni, akkor nőgyógyászhoz kell menned.
2008. máj. 26. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem vegyél!

nem hiszem h ennek köze lenne háziorvoshoz, nézz utána milyen helyeken lehet kapni és tudd, h minél hamarabb, annál jobb!

de készülj fel, h elég szarul leszel tőle szal pl anyud előtt lehet nem kéne titkolni VISZONT inkább mint a baba!!!

ja és máskor ne csinjatok ilyet!

2008. máj. 26. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

26, az ma van. nem 25 akart az lenni? de mindegy.

sürgösségi fogamzásgátlást sem a szimpla háziorvos, sem a szimpla nőgyógyász nem csinál. erre ambulanciák vannak. imhol:

[link]

ide kell baromi gyorsan elmenned. vagy megvárod a 3.-át és reménykedsz...

2008. máj. 26. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy lehet elfelejteni védekezni? Sürgősen nőgyógyász, de drága mulatság lesz.
2008. máj. 26. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán felíarhatja...hogy a jó pi×ba lehet elfelejteni védekezni???Fel nem tudom fogni.Én egy hónapig émelyegtem tőle...nálunk scak lecsúszott....
2008. máj. 26. 18:10
 6/9 anonim válasza:
100%
15 éves vagy? én sem voltam fiatalabb amikor megtörtént...de miért nem védekeztetek???erre a későbbiekben nagyon figyelj oda, ha ő nem is akor legalább te.egy kisbaba ilyen fiatalon nagyon nem a legjobb dolog, és egy abortusz sem...:S szorítok neked, hogy ne legyen baj...és ez remélem egy jó tanulság lesz neked és legközelebb jobban odafigyelsz
2008. máj. 26. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
elfelejteni védekezni? az ilyenek miért szexelnek, könyörgöm?:( ha a barátomnak nem jutna eszébe, ki is herélném, még mielőtt bármit csinálhatna... de szerencsére vele ilyen gond nincsen, bármennyire is nincs észnél, nagyon vigyáz rám. de ez... jóég. ilyet ne játsz el túl gyakran. egyébként igen, sürgősségi ambulancia a legjobb.
2008. máj. 26. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogyan felejtettétek el a védekezést? Leírhatod bátran, hogy így sokkal jobbnak gondoltátok, aztán rájöttetek, mennyi rizikóval jár.
2008. máj. 26. 20:20
 9/9 anonim válasza:
Bárki felirhatja a jultok sajnos nekem is kelett és bementünk az ügyeletre és a növérke fel is irta de rohadt drága mi 5200 Ft fizettünk
2008. máj. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!