Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerinted egy 15 éves már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egy 15 éves már tudja mit akar?

Figyelt kérdés
Egy barátom kiakadt mert azt mondtam hogy szerintem igen mivel én már 14 évesen elvesztettem és pontosan tudtam mit akarok és mit nem. Szerinted tudja? Vagy legalábbis ha ő akarja azt elfogadhatjuk hogy tudja?
ma 07:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ahogy fennebb irjak nem egyforman ernek az emberek. Nagy atlagban testileg es hormonalisan mar erettek de gondolkodasra egyaltalan nem. Azert van a torveny, hogy kb azert megvedje ezeket az embereket is akik sajatmaguk erdekeit nem tudjak ugymond ervenyesiteni.

Ennyi idosen en is mar reg tudtam mi a helyzet viszont azert korombelieken kivul mas nem volt.

ma 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11

Azért abban igazság van, hogyha egy 14-15 éves akarja csinálni, akkor fogja is csinálni. Erre hiába van törvény

ma 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy ez személyiség függő. Vannak olyanok, akik már általánosban tisztázzák magukban, hogy melyik nemmel és mit szeretnének, míg mások felnőttként is bizonytalanok.
ma 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!