Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 15 éves lány, akit egy 28 éves kihasznál, és a lány tudja, de elfogadja? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Azt mondja, nem érdekli, hogy kihasználja, a lényeg, hogy jól érzi magát, még akkor is ha csak egy eszköz a srácnak. Mit lehet tenni?2022. dec. 1. 13:42
1/14 anonim válasza:
Semmit. Majd rájön, de akkor már késő.
2/14 anonim válasza:
Semmit. Ez is egy tapasztalat.
Mindenesetre a terhességgel vigyázzon.
3/14 anonim válasza:
Csak védekezzen, ennyi a lényeg. A többit majd megtanulja a saját bőrén.
5/14 szvicsi válasza:
Te semmit sem. Ha a lány idősebb lesz, akkor majd magától rá fog érezni arra, hogy ez így helytelen és ő fog majd lépni. Szex terén már önállónak számít, gyereket is nemzhet, csak éppen valakinek a lány 18 éves koráig el kell vállalja a gyámságot.
8/14 anonim válasza:
Csak szerintem beteges a 15L-28F kapcsolat? Vagy a gyakorin ez teljesen normális?
9/14 anonim válasza:
Nem, épp ezért írtam, hogy szólhat a szülőknek.
10/14 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy kihasznál, vagy szexuálisan használ. utóbbi tök vonzó egy csomó fiatal lánynak, nekem is voltak ilyen kapcsolataim, ettől még nem használtam ki őket, mert imádták minden percét. Fogadd el, hogy mások vagyunk, és van aki így happy.
15 éves, bárki azt csinál vele, amit jól esik nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!