Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért akar minden aktív anált is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden aktív anált is?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni, és azt vettem észre, hogy minden aktív anált szeretne. Elfogadom, hogy van akinek nem elég csak az orál, de mindenki ilyen beállítottságú?

Engem egyálltalán nem vonz, de az orál nagyon.

Aktívak nektek elég ha a passzív csak orált szeretne?

jan. 1. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Az aktív olyan személy, aki a behatolást végzi anális szexben, a passzív pedig fogadja.

Orális szex esetén nincsenek ilyen meghatározások, hogy aktív, stb.

Az olyan embereket, akik kizárólag fellációra keresnek partnert side-nak nevezzük, tudtommal magyar megfelelője nincs.

jan. 1. 15:51
 2/14 A kérdező kommentje:

Értem.

Vagyis akkor létezik ilyen.

jan. 1. 15:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok. Szeretem ha csak orál van sokáig és hosszan a végén szájba élvezéssel. Ha gondolod írj!;)
jan. 1. 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Ha szexkapcsolatban aktívot keresel ne is várj mást. Nem azért vagy ott hogy csak szopj
jan. 1. 16:17
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Mert szex nem abból áll hogy kizárólag egymást szopják a felek hanem be is hatolnak
jan. 1. 16:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg az a tapasztalatom hogy minden passzív dugatni akarja magát és nem elég ha szophat.
jan. 1. 16:47
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
#1: szerintem oralnal is van aktiv-passziv, nekem pl. az idealis partner az lenne, akit oralozok, de nem akar mindenkepp viszonozni. Marmint neha szeretnem, de tettszene ha ilyen modon dominalna “aktus” idejen. A side az oralban olyan szerintem mint az unik szexben.
jan. 1. 17:16
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Valamit írnál magadról?

Hány éves vagy? Milyen magas? :)

jan. 1. 17:28
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is elég lenne. Írhatsz.
jan. 1. 19:42
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

azért mert ez vonz, az orál csak ráadás

imádok behatolni a partnerbe, már nézni is, mikor rakom be és küzd vele, utána meg magahoz szorítani és masszírozni belülről

az egész férfi test izgat, nálam az is tiltólistás, higy jockstrapban legyen végig, konkrétan felizgulok a testére, az álló farkára, imádom nézni, ahogy elélvez és ilyenkor megnyugszom, hogy jól csináltam

az orált néha nem tudom hova tenni, nekem csak arra jó, hha egy ideig távol vagyok akkor ezzel gyorsan legyen egy lerendezés ill. szex közben elhúzni még jobban, vagy ha épp fehérjehiány van akkor ill. kényeztetésre ha valaki nagyon-nagyon jól csinálja a dolgát vagy vmiért nem tudott szex közben elmenni (mert mondjuk ideges volt).

jan. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!