Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden aktív anált is?
Elkezdtem ismerkedni, és azt vettem észre, hogy minden aktív anált szeretne. Elfogadom, hogy van akinek nem elég csak az orál, de mindenki ilyen beállítottságú?
Engem egyálltalán nem vonz, de az orál nagyon.
Aktívak nektek elég ha a passzív csak orált szeretne?
Az aktív olyan személy, aki a behatolást végzi anális szexben, a passzív pedig fogadja.
Orális szex esetén nincsenek ilyen meghatározások, hogy aktív, stb.
Az olyan embereket, akik kizárólag fellációra keresnek partnert side-nak nevezzük, tudtommal magyar megfelelője nincs.
Értem.
Vagyis akkor létezik ilyen.
Valamit írnál magadról?
Hány éves vagy? Milyen magas? :)
azért mert ez vonz, az orál csak ráadás
imádok behatolni a partnerbe, már nézni is, mikor rakom be és küzd vele, utána meg magahoz szorítani és masszírozni belülről
az egész férfi test izgat, nálam az is tiltólistás, higy jockstrapban legyen végig, konkrétan felizgulok a testére, az álló farkára, imádom nézni, ahogy elélvez és ilyenkor megnyugszom, hogy jól csináltam
az orált néha nem tudom hova tenni, nekem csak arra jó, hha egy ideig távol vagyok akkor ezzel gyorsan legyen egy lerendezés ill. szex közben elhúzni még jobban, vagy ha épp fehérjehiány van akkor ill. kényeztetésre ha valaki nagyon-nagyon jól csinálja a dolgát vagy vmiért nem tudott szex közben elmenni (mert mondjuk ideges volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!