Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mièrt van az hogy a szexpartne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt van az hogy a szexpartnerkeresőn minden idősebb aktív fèrfi visszautasít? 10 emberből legalább 6 nem ír vissza 3 elutasít az utolsó meg megondolja magát.

Figyelt kérdés

Èn csak szexet keresek, 22 èves lètemre, csomó embernèl 18-99 ig van beállítva h.bullon a korhatár mèg is azt mondják hogy túl fiatal vagyok, ha nem akkor túl szőrös, vagy mindig van valami kifogás.

Mindig leírom hogy mit akarok, de mivel utazgatni nem tudok, mindig megkèrem hogy jöjjön el èrtem stb. Pedig megadom a számomat is hívjon fel nem vagyok kamus. Arckèpet sosem küldök mert egyszer visszaèltek vele ès oriási botrány volt belőle .DE mindig nekem kell megfelelni mindenkinek, ha minden jó s leírom hogy a smárt nem szeretem akkor bukta az egèsz randi vagy tali...

Most mi a hiba vagy most mi van?

2022. nov. 4. 06:18
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Több ponton is vérzik az egész keresgélésed.

És itt nem a kinézettel lehet a gond..Gondolj utána,te mit szólnál,ha azonnal számot ad valaki és megy érted ?

Azt gondolnád,hogy odadobja magát mindenkinek, ennek pedig kockázata van,nem kicsi.

Egészségi,stb. Mert lehet érted megy valaki és pár haverod szépen körbeállja és kifosztja,megveri. Ma nem könnyű ám bízni valakiben !

Egy haveromat így fosztották ki, egy ártatlan smármentes flörtnek indult és a kórházban végződött,mert még össze is verték.

És hidd el,sok fiatal van, aki ápolatlan,link, vagy zsarolós. Jobb az óvatosság !De te is legyél óvatos,mert pórul járhatsz te is!

2022. nov. 4. 06:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván megválohatom hogy kit keresek vagy kivel beszèlek, de több levelezès után adom meg a számot vagy hívom át viberre. Eleinte mindig mindenkivel.jó, aztán mikor találkozni akarok akkor meg már hirtelen semmi se jó.
2022. nov. 4. 06:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az idősebb pasik többsége,nem elégszik meg a szexkapcsolattal.
2022. nov. 4. 07:31
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Tegyük tisztába akkor a tényeket!

Helyed nincs

Nem utazol

Arcod nem vállalod

Te találkozónál ilyen emberrel mint te?- nem mert nem tennél érte egy lépést sem.

Ne várj él mástól többet mint magadtól.

2022. nov. 4. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Kedves Kérdező!

Nem tudom Neked megmondani, hogy konkrétan Neked miért nem válaszolnak, vagy Téged miért utasítanak el az idősebb férfiak, de meg tudom osztani a saját nézőpontomat.

50 éves, full aktív úr vagyok, megjelenésem tekintetében pocakos, körszakállas, amolyan "bácsis". Nyíregyházán élek egyedülállóként, egyedül a lakásomban, tehát helyem van.

Ír nekem valaki valamelyik platformon, ahol az adatlapomban pontosan leírtam, mit szeretnék, mi vonz, mi taszít és mire vagyok nyitott, mire nem. Nem válaszolok (na jó, én igen, mert jólnevelt vagyok, de a többség nem fog), ha az illető

- nem egyedülálló

- nem passzív, vagy nyitott a full passzív szerepre uniként

- nem 25 alatti

- travi/transz

- crossdresserkedni akar

- vizelet, ürülék, váladék, vagy hasonló fétissel keres az adatlapján

- első üzenetben "lelkesítőnek" képet küld a farkáról

- olyan hangnemben, szavakkal, stílusban nyit, ami nekem olvasva is kínos

- az üzenetét nem is értem, mert egy nem többszörösen összetett mondat tagmondatait sem tudja egybefűzni, egymáshoz igazítva összeilleszteni, helyesírása gyatra, gondolatíve és mondanivalója követhetetlen a nyelvi készségének hiányossága miatt

- stb.

Ha mégis válaszolok (esetemben nem udvarias elutasító válasz megy egyből a megkeresésre), akkor beszélgetünk, feltérképezzük a másikat. Nem csak jogom, lehetőségem, de okom is van elutasítani, ha

- nekem nem jön be a szőrös test, vagy az arcszőrzet

- kiderül, hogy mégsem volt a valósággal teljesen egyező, amit az adatlapján rögzített

- az intim képen látszik a személyes higiénia hiánya, vagy a környezeti igényesség hiánya

- rájövök, hogy olyasvalamit vár tőlem, amit nem tudok megadni, vagy fordítva

- az a gyanúm támad, hogy kókler, lehúzás, zsarolás vagy hasonló szándék vezérli

- stb.

Mindezen túl vagyunk, nem látszik gond, átmegyünk viberre, hogy időpontot egyeztessünk, meg részleteket, de itt meggondolom magam, mert

- itt sem küld arcképet

- küld ugyan arcképet, de messze áll attól, akit kényeztetnék, vagy akiben megbíznék, és behívnám a lakásomba

- állandóan (na jó, néhány alkalommal) újraterveztet, lemond, új időpontot ad

- újabb és újabb feltételekkel, elvárásokkal jön

A másik oldalról, innen az én szemszögemből ugyanolyan kínos, kellemetlen, frusztráló.

Ha nekem írnál, én sem mennék.

1., Nem láttalak, nem tudom, ki is vagy valójában.

2., Még ha Te is vagy Te, és nem vagy kamus, zsaroló vagy rabló, vagy ilyesmi, akkor sem, mert nekem kocsiban nem menne, és nem szeretnék kétszer 50-70 km-t utazni, hogy elhozzalak, majd ugyanennyit ismét, hogy visszavigyelek.. (Nem, egy szobakivétel sem sokkal kedvezőbb, mert nem szívesen mennék kijelentkezni, miután egy helyi srác ott töltötte velem az éjszakát, de a srácnak sem lenne jobb)

3., A "nem tudok utazni" nekem mindig gáz. Ha nem tudsz elszakadni otthonról, azt még talán megértem, de akkor az is bőven lehet, hogy át sem jössz a hotelba se ott helyben. Hogy nincs pénzed egy diákjegyet meghitelezni, míg ideérsz, és kifizetem a returjegyed, az nekem hihetetlen. A "nem szeretek tömegközlekedni" mondat meg csak elkényeztetettséget sugall, nem azt, hogy egészségileg nem bírja... ...és nem kocsit szeretnék alá tolni... :)

A 4. válaszadónak igaza van: nem tudva, milyen is vagy valójában, utazzak én, hogy kocsiban vagy bokorban legyen egy SOS francia, vagy egy gyors numera? Sok ilyen ajánlatot kapok, de én ehhez már öreg vagyok, hogy egy ismeretlen településen nézzem a közeledőket, vajon ő-e az, vagy sem, és aztán ott álljak, ha mégsem jön, vagy elmegy mellettem, mert élőben meggondolta magát..

De hogy ne csak pesszimistán hurrogjak, megosztok egy "nem verset" :)

Jámbor Pál: A harmadik lehetőség

(ez nem vers)

És a róka

csak várta

várta, várta, várta

a kis herceget.

Abból a tényből

hogy az aranyos

szőke kölyök

nem jött,

több dolog is következhet:

- a kis herceg megszívatta a rókát;

- a róka rossz helyen várt;

- a róka nem délután négy órára ment a megbeszélt helyre, hanem hajnal négykor

Az első két esetben a róka

- a jó öreg Antoine-t legkevésbé

sem barátian emlegetve – hazasompolygott.

A harmadik esetben viszont még van remény,

csak egy kis türelemre van szüksége

vörösbundás barátunknak.

P.S.

Hogy miért írtam le ezt a látszólag

értelmetlen zagyvaságot?

Nos, barátom,

mostanában

erősen

róka-szerűnek

érzem magam

s a harmadik

lehetőségben

reménykedem.

2022. nov. 4. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Merre laksz?
2022. nov. 4. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
5-ös, kib@szottul sok időd van.
2022. nov. 4. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan éltek vissza az arcképeddel?
2022. nov. 6. 21:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Na tessèk, 10 üziből 10 vissza utasított, ès hiába küldtem arckèpet, "nem èrek rá" "messze vagy" "bocsi nem fiatalt keresek" (megjegyzem hogy a profilja alapján azt keresett, azt is írta bele, s beállítva is úgy volt.. Egyszerűen szánalmas hogy Èn mit meg nem teszek azèrt hogy sikerüljön valami, erre senki nem hajlandó egy picit is megerőltetni magát egy talira planet ugyan ez.

Pedig elèggè nyíltan ès hosszan megfogalmazom mit akarok, ha valakivel belemerülök a beszèlgetèsbe, akkor valami ok úgy is van, a szőrzet, vagy a vèkonyságom, vagy "messze vagyok" (hú az a 15km), stb stb

2022. nov. 11. 06:12
 10/10 anonim ***** válasza:
85%
Romeon fent vagy?
2022. nov. 11. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!