Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a szexben és az életben más-más volt a felállásod a pároddal?

És ha két feminin srác jön össze, akkor ők már szinte leszbikusak? (2 “nő) Hehe
Amúgy nem véletlen, hogy az aktív, passzív szavakat az anális szexre értjük. A ti példátok is mutatja, hogy nem kell ezeket ráhúzni a szexen kívüli életre, de sokan csinálják, aminek sokszor szemforgatás a vége. :)
Vannak ilyen párok, mint ti, de nem túl gyakori. (Rám és a barátomra ez nem igaz pl.)

Soha nem éreztem magam alárendeltnek, ennek megfelelően a párkapcsolataimban a házimunkát vagy egyéb feladatokat is egyenlően osztottuk el. Ez volt, akinek tetszett, volt, akinek nem. Nyilván az első kapcsolatomban nem én voltam a kenyérkereső pedagógusként, de egy nyaraló és egy kocsi eltartására futotta akkoriban egyébként.
Aktív/uninak mondanám magamat, viszont legjobban a magány nyomaszt: baromi nehéz egyedül vinni egy háztartást és egy életet úgy, hogy otthon senki, illetve semmi nem vár...

Aktív/ uni voltam mindig. De ettől függetlenül minden kapcsolatom teljesen egyenrangú volt,mint érzelmileg, mint a közös élet területén. Képtelen lennék alárendelt,vagy fölérendelt lenni. Ha ezt kérték volna tőlem, addig tartott volna a kapcsolat.
Házimunkában ,mivel én nem szeretek porszívózni, így azt a párjaim csinálták.Viszont én a főzésben jeleskedtem,illetve ennek - annak a megjavításában. Vásárolni általában közösen mentünk, olyan jó volt megbeszélni, mit főzzünk,és ehhez közösen válogattuk a hozzávalókat.
Közös volt a kassza,de mindenkinek volt zsebpénze és hobbija.
Hasonlóan az előttem szólóhoz, teljesen átérzem, amit ír, mert hosszú évek óta nincs párom és az otthon csendje adatik meg. Néha persze jó, de hosszabb távon nem valami szívderítő :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!