Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a szexben és az életben más-más volt a felállásod a pároddal?
Figyelt kérdés
Hogy mire gondolok: én vagyok általában (kb. 90%-ban) sex terén az aktív, míg a párom a passzív. A múltkor barátainkkal beszélve ők ezen teljesen forgatták a szemüket, mert valójában pont a párom az, aki maszkulinabb, ő az, aki "férfiasabb", én pl. nem vezetek autót, van jó állásom, de nem keresek kiemelkedőn és én ezzel jól elvagyok, szívesen főzök rá, kényeztetem, ő is engem, érzelmileg ő az, aki számomra egy biztos pont, szóval adná magát, hogy én legyen a "nő" ebben a kapcsolatban, de sex terén nem :D Nekem igazából ezzel semmi gondom, csak másoknak ez mégis fura.ma 07:06
1/3 anonim válasza:
És ha két feminin srác jön össze, akkor ők már szinte leszbikusak? (2 “nő) Hehe
Amúgy nem véletlen, hogy az aktív, passzív szavakat az anális szexre értjük. A ti példátok is mutatja, hogy nem kell ezeket ráhúzni a szexen kívüli életre, de sokan csinálják, aminek sokszor szemforgatás a vége. :)
Vannak ilyen párok, mint ti, de nem túl gyakori. (Rám és a barátomra ez nem igaz pl.)
2/3 Jani Belucci válasza:
Exemmel én voltam az aktív végig, mégis ő volt a dominánsabb fél. Most a párommal unik vagyunk, és én vagyok a fő kenyérkereső. Az élethelyzet, személyiség független attól, hogy ki melyik oldalon szeret lenni szexben. A klasszikus nemi szerepeket homoszexuális párkapcsolatba belevinni szerintem szörnyen erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!