Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek egy full kezdő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy full kezdő passzív képes lenne arra, hogy az első szex alkalmával egy 24 centis farkat befogadjon?

Figyelt kérdés
Valaki ezt megkerdezte tolem, szerintem lehetetlen, de o meg van rola gyozodve, h ki tud annyira tagulni. Szerintetek?
febr. 5. 15:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem lenne képes.
febr. 5. 15:04
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
A böribe sem kérdezik meg bírod-e a nagyot.
febr. 5. 15:07
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16cm ment elsőre
febr. 5. 15:28
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Simán szerintem. Sok síkosító, esetleg poppers aztán meg van oldva. Nyúlékony azért a szövet, ennyitől nem lesz semmi baja. Én 21cm-el vesztettem el a szüzességemet.
febr. 5. 16:48
 5/18 anonim ***** válasza:
16%
Az igen,21 cm-rel vesztettem el szüzességed? Az én puncim nem lenne képes akkorát befogadni elsőnek.
febr. 5. 17:49
 6/18 anonim ***** válasza:
43%
nem
febr. 5. 20:22
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Tulajdonképpen ha nagyon fel van izgulva, nagyon ellazult, nagyon ki van tágítva, nagyon sok a síkosító és nagyon akarja a befogadó fél is akkor miért ne lehetne?

A hangsúly mindenhol a NAGYON-on van?

Ugyan nem ekkorával történt nekem az első popsiba, de az sem volt kicsi és nagyon jó volt

29n

febr. 5. 21:28
 8/18 anonim ***** válasza:

Igen, de eléggé partnerfüggő.

Nem mindegy, hogy hogyan is állnak hozzád. Én aktívként élvezem, ha érzem a másik élvezi. Számomra semmi öröm nincs abban, ha a másik szenved. Ha olyan a partnered, aki óvatos, figyelmes, s mindkettőtök élvezete a fontos, akkor lehet rutinja abban, hogy hogyan lazítson el, s amikor megtörténik nagy valószínűséggel élvezni fogod, ha biztonságban érzed magad a másikkal.

Ha egy idiótát fogsz ki, akinek az a lényeg, hogy "űrítsen" egyet azt is be fogod tudni fogadni az más kérdés, hogy utána napokig fájni fog az ánuszrózsád, mert az ilyen aktívokat nem érdekli a passzívok fizikai léte, mert némi sikosító után egyből tövig benyomják jó nagy fájdalmat okozva ezzel.

febr. 6. 01:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán tartom szerencsés ötletnek mindentől függetlenül. Nyilván odafigyelés, előjáték, tágítás, türelem...stb., de akkor sem. Ez még egy gyakorlott, vagy hogy úgy mondjam, egy "bejáratott" ánusznak is nagy :D
febr. 6. 07:20
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
Ez jelentős mértékben függ az egyéni adottságoktól, képességektől is. Pl. attól, hogy ki mennyire tágul könnyen vagy nehezen, ami részben egyéni biológiai adottság, részben mentális képeség, hogy mennyire izgul, görcsöl rá vagy mennyire képes ellazulni az adott pillanatban. Én ilyen szempontból szerencsésebb alkat vagyok, nagyon könnyen el tudok lazulni és pár másodperc alatt rá tudok hangolódni. A legelső alkalommal egy 21 cm-essel volt dolgom, mindenféle rutin, tapasztalat meg "előképzettség" és gyakorlás nélkül, és az égvilágon nem volt semmi problémám, nem fájt egy cseppet sem. Nem is kellett különösebben extrém óvatosnak lennie velem a partnernek. Szépen simán gördülékenyen ment minden rögtön elsőre. Úgy, hogy előtte sosem volt még bennem senki és semmi, magamnak se toltam fel előtte soha semmit. Nem volt szükség sem rengeteg síkosítóra, sem előzetes tágításra, előkészítésre, sem poppersre, sem extra türelemre, egyszerűen csak ellazultam, elengedtem magam, nem görcsöltem rá, mert már nagyon vágytam rá, kívántam és így nagyon simán ment minden. És még ma is ugyanolyan szoros odalent minden, mint a kezdetekkor, a legelején. Csak meg kell tanulni elengedni magad, relaxálni, ellazulni a megfelelő pillanatban, amikor kell. Meg annyi, hogy a partner ne erőből, izomból akarjon bejutni 2-3 mp alatt, hanem hagyjon egy kis időt. És valóban, ha a passzív is nagyon be van indulva, akkor sokkal könnyebb, mint amikor fejben akarja ugyan, de testileg feszült, rágörcsöl, tudat alatt akaratlanul is befeszül, rászorít. Egyáltalán nem kizárt 21 vagy 24 centissel sem az első alkalom, de jól fel kell húzni, fel kell izgatni a passzívat, hogy nagyon vágyjon rá, és rá kell éreznie, hogy kell kellőképpen ellazulnia, elengedni magát, hogy ne szorongjon, ne legyenek gátlások benne, amik befeszültté teszik.
febr. 6. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!