Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezen miért sértődnek meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen miért sértődnek meg a melegek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben több helyen, akár az életben, akár a neten előjött a "Hogy állsz a melegekhez?" kérdés, és én őszintén leírtam/elmondtam a véleményemet. Érdekes, hogy a legtöbb helyen betámadtak miatta, sőt volt, hogy kibannoltak a neten.

Én ezt mondtam: Nem értem hetero férfiként, hogy egy férfi mit talál izgatónak egy másik férfin, nem értem, de örülök, hogy az utóbbi időben egyre több a meleg, főleg a fiatal, sulis srácok között, mert így több gimis és fősulis lány marad nekünk, érett kanoknak. Én és a haverjaim (30-60 közti pasik)ezt tapasztaljuk! És remélem, hogy egyre több lesz a meleg, fiatal fiú!

A leszbikusság az más!!! Az érthető!!!

2019. jan. 3. 10:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
26%
Azért én erről megkérdeznék egy ügyészt is a helyedben :D
2019. jan. 3. 13:17
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
És a lilomtiprás fogalma csak viccből él, ha szerinted ez legális?
2019. jan. 3. 13:17
 13/28 anonim ***** válasza:
59%

Máunika! Ez az embör tu-li-pán taposóó!

14 alatt gyermekkorú

14-18 fiatalkorú

18 felett felnőttkorú

2019. jan. 3. 13:24
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"Azért én erről megkérdeznék egy ügyészt is a helyedben :D"

nope. tényleg igaza van. 14 év felett fuckable.

2019. jan. 3. 13:30
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

És tényleg :D

Megyek meghágom a lányod vagy a fiad. Már ha van neked :D

Ha nincs, akkor azzal szívességet tettél a köznek :D

2019. jan. 3. 13:46
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően semmi sértő nincsen benne, de melegként lehet róla olyan percepcióm - ha nagyon akarom, persze csak akkor -, hogy te pusztán azért nem nevezel minket züllött társadalmi söpredéknek, mert bizonyos tekintetben - értsd: puncimaximalizálás - előnyöket adunk a heteroszexuális férfiaknak. Megjegyzem, szerintem ez egy hatalmas hülyeség, de én már annak is örülök, ha ez az a hülyeség, ami miatt tán elfogadóbbá válik ez a társadalom.
2019. jan. 3. 14:44
 17/28 anonim ***** válasza:
Alapvetően semmi sértő nincsen benne, de melegként lehet róla olyan percepcióm - ha nagyon akarom, persze csak akkor -, hogy te pusztán azért nem nevezel minket züllött társadalmi söpredéknek, mert bizonyos tekintetben - értsd: p*ncimaximalizálás - előnyöket adunk a heteroszexuális férfiaknak. Megjegyzem, szerintem ez egy hatalmas hülyeség, de én már annak is örülök, ha ez az a hülyeség, ami miatt tán elfogadóbbá válik ez a társadalom.
2019. jan. 3. 14:45
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Én melegként ezen nem sértődtem meg.

Ellenben jót röhögtem, hogy valaki érett kannak tartja magát, és azt hiszi ettől lesz sikeres a fiatalabb lányoknál.

2019. jan. 3. 15:38
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem lesz egyre tobb meleg, maximum jobban meg merik elni ezt.

2. Te hetero fercikent nem erted ezt. Egy hetero no, vagy egy meleg ferfi meg azt nem erti, hogy te mit talalsz vonzonak egy non.

3. En a helyedben elgondolnek

a, a kapuzarasi panikomon

b, a komplexusaim

c, a gyermekkori traumaimon

d, a mar felnott koromban ert traumakon

e, a mentalis eppsegemen.

2019. jan. 3. 18:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Melegként én sem tudom megérteni a leszbi csajokat, mi vonzó egy női testben.

Neked hiába izgató a látványuk, őket te hidegen hagyod, nem tudnak rád felizgulni. Szóval ugyanúgy vannak veled, mint te a melegekkel :)

2019. jan. 3. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!