Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért sértődnek meg ha ezt a szót hallják?
"Nem tudom, ha én azt mondom neked, hogy ANYÁD, anyukád helyett mert nálunk így is monják, remélem nem sértődsz meg, csak mert szerintem belefér."
Ha nem káromkodásként mondod akkor nem sértődöm meg:)
Nem tudom, hogy az volt-e. De utána itt az oldalon is észrevettem, hogy ki vannak akadva arra aki homokosnak nevezi a melegeket. Kíváncsiságból kiírtam egy nem provokatív kérdést de a kérdésemben melegek helyett homokosok volt a felszólítás és törölték a kérdésemet. Az elmélet beigazolódott, hogy nem szeretik ezt a szót. Csak azt nem értem, hogy miért. A b betűs szót értem mert az durva és sértő. De a homokos nem az.
Aki azt mondja, hogy valaki csak azért jön össze azonos neművel mert nem kellett nőknek, az maga sem teljesen heteró, máskülönben meg sem fordulna a fejében, hogy ez lehetséges.
Szal van egy rossz hírem, utolsó!
#6 Ez hülyeség, aki meleg azért meleg, mert ő maga nem akarja a nőket, nem azért mert a nők nem akarják őt.
Egy hetero férfi lehet akármennyire is sikertelen a nőknél, nem fog megfordulni a fejében, hogy férfiakkal kezdjen, mert nem vonzódik hozzájuk. Ha mégis, akkor ő nem hetero hanem biszex.
"attól hogy meleg vagyok"
Kimondta, hogy meleg, és egy szóval nem állította, hogy nem az. És még 100%-ban hasznos válasz...
A homokos kifejezést a többi negatív fogalommal kötik össze, ami nem meglepő, mert hát eleve egy degradáló megbélyegzésből indult. Úgyhogy inkább ne használd, főleg itt, mert sok a SJW meg a drámakirálynő aki túl komolyan veszi.
Nyilván a hangnem és a szövegkörnyezet segít elkerülni felesleges civakodásokat, de írásban nem jön át teljesen mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!