Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért sértődnek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért sértődnek meg ha ezt a szót hallják?

Figyelt kérdés
A homokos szóra gondolok. Már volt, hogy valaki alpári módon nekem esett mert ezt a szót használtam. Eléggé csúnya dolog mást egyből felkoncolni csak mert rosszul fogalmazott. Na de amire kíváncsi vagyok, hogy miért sértő ez a szó?
2018. dec. 14. 14:17
1 2
 11/15 ZsoltikaMelegFiu válasza:
97%

Szia!

Én is meleg vagyok, és nem sértődnék meg ha homi, homokos, homoszexuálisnak neveznének. Sőt még ha "b..."-nak hívna egy olyan személy akiről tudom nem sértésnek szánja az sem zavarna.

Azért sértődnek meg jó páran ezen a homokos szón, mert minden embernek más az érzelmi szintje, mindenki másképp reagál rá, ennyi.

Én nem sértődöm meg ilyenen, de más igen ezt is el kell fogadni. Nem sértő szerintem ez a szó, csak sokan annak érzik.

2018. dec. 14. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
A homokos szót általában sértésként használják, körülbelül mint a paraszt szót. A paraszt ember alatt sem sokszor a földművest értik.
2018. dec. 14. 19:07
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nem az számít, hogy ki melyik szót használja rám, hanem az, hogy hogyan használja, és mit mond vele. Részemről mindenki azt a kifejezést használja ami jól esik. Persze nekem is van olyan kifejezés ami nekem is rosszabbul esik (a homokos nem ilyen), de ettől függetlenül nem szólok érte.

Nekem teljesen mindegy, hogy adott szituációban egy barátom azt mondja, hogy "Ne legyél már ilyen bu*i! :D" vagy ha valaki a véremmel a bicskáján ordítja a pofámba, hogy "Dögölj meg te mocskos saját neméhez vonzódó személy!" (persze sarkítok). Azzal, hogy szavakat tiltunk a probléma maga nem oldódik meg.

2018. dec. 14. 23:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Meleg, b*zi, homokos, homár, ratyi stb. Igazából ugyanazt a dolgot jelölik. Hogy mikor melyiket használja az ember, az főleg intelligencia és stilisztika kérdése. (Ezt melegként mondom, engem pl. nem sért egyik sem.)
2018. dec. 15. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A homokos valóban kicsit sértő, a b*zi már annál inkább tréfásabb, főleg melegek között. De ha szövegkörnyezetből kiderül, hogy nem provokációnak szánták a homokos szót, én akkor nem gondolnám túl a dolgot.
2018. dec. 16. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!