Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért sértődnek meg ha ezt a szót hallják?
Szia!
Én is meleg vagyok, és nem sértődnék meg ha homi, homokos, homoszexuálisnak neveznének. Sőt még ha "b..."-nak hívna egy olyan személy akiről tudom nem sértésnek szánja az sem zavarna.
Azért sértődnek meg jó páran ezen a homokos szón, mert minden embernek más az érzelmi szintje, mindenki másképp reagál rá, ennyi.
Én nem sértődöm meg ilyenen, de más igen ezt is el kell fogadni. Nem sértő szerintem ez a szó, csak sokan annak érzik.
Nekem nem az számít, hogy ki melyik szót használja rám, hanem az, hogy hogyan használja, és mit mond vele. Részemről mindenki azt a kifejezést használja ami jól esik. Persze nekem is van olyan kifejezés ami nekem is rosszabbul esik (a homokos nem ilyen), de ettől függetlenül nem szólok érte.
Nekem teljesen mindegy, hogy adott szituációban egy barátom azt mondja, hogy "Ne legyél már ilyen bu*i! :D" vagy ha valaki a véremmel a bicskáján ordítja a pofámba, hogy "Dögölj meg te mocskos saját neméhez vonzódó személy!" (persze sarkítok). Azzal, hogy szavakat tiltunk a probléma maga nem oldódik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!