Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják a soundingot? Mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam jó érzés így kipróbálnám, de nem akarok rosszat magamnak. Erre kérnék tanácsot.2018. dec. 18. 18:28
1/8 anonim válasza:
Én nem támogatnám hogy kipróbáld, nem mindenkinek jó érzés és vannak kockázatai (fertőzés). De ha mindenképpen ki akarod akkor vegyél egy e célra gyártott eszközt, lehetőleg fémet. És valami jó minőségű sikosítót.
2/8 anonim válasza:
Nagyon nem jó érzés, és ha rosszul csinálod, nagyon sokáig csípni fog a pisilés - olyannyira, hogy inkább nem iszol, csak pisilned ne kelljen. Nem beszélve arról, hogy nagyon oda kell figyelni az általad használt eszköz sterilitására, mert könnyen húgyúti fertőzést kaphatsz el.
Egyébként számomra a legjobb érzést ez nyújtotta:
3/8 anonim válasza:
Én hetero vagyok, de lányoknak (igen, többnek is) csináltam.
1. profi készlet (lehet rendelni)
2. KY kenőcs, vagy valami vízalapú
3. HIgénia, sokszorosan. Kesztyű, fertőtlenítő, megmosott nemi szerv, nem koszos hely.
4/8 A kérdező kommentje:
Fiú vok! Köszönök minden tippet.
2018. dec. 18. 18:40
5/8 anonim válasza:
Bocsánat de megkérdezhetem mi az a sounding? Sose hallottam róla
6/8 anonim válasza:
A húgycsövébe akar bedugni egy kis rudat.
7/8 anonim válasza:
Te jó ég ez nagyon fájdalmasan hangzik, szerintem nem jó ezzel játszani, bajod is lehet belőle.
42/N
8/8 A kérdező kommentje:
Azért keresek ebben jártas embert, hogy ne legyen bajom.
2018. dec. 18. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!