Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (Többi lent)
Nos...
Én egy 21 éves passzív fiú vagyok. Jelenleg pár kapcsolatban élek (lánnyal). De ugyan akkor szeretnék egy kalandot aktív fiúval. Kapcsolatot nem tudnék létesíteni de szex havert meg igen. Barátnőmet soha nem tudnám elhagyni. De, passzív vagyok azt magamnak bevallom de másnak tagadom illetve még soha nem feküdtem le férfival sem. Az lenne a kérdésem hogy mit tegyek hogy elnyomjam ezt az érzést? Van aki hasonló helyzetbe van?
Őszintén, ha elakarod nyomni, akkor javaslom az egyik erősen elvakult, vallási közeget (szerencsére nem mind ilyen), biztosan segítségedre lennének ilyesmiben...
Viszont a tagadás és az elfojtás sose kifizetődő hosszútávon az emberi léleknek: ha másoknak hazudsz is, önmagadnak nem szabad. 21 éves vagy, olyan fiatal, hogy ha most realizáltad már ezt a vágyat, akkor rettenetesen elégedetlenül és magányosan fogod magad érezni már jó pár év leforgása alatt...
Inkább mondanám, hogy ismerd meg, hogy ki is vagy és ne zárd ki a lehetőségeidet, még ha azok nem is könnyítik meg az életedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!