Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta kell a Rudas fürdőben két kötényt viselni?
Nemrég jártam ott férfi napon, késő délután volt, elég sokan is voltak. Először meglepődtem, hogy talán mindenki szégyenlős, mert azt láttam, hogy nem csak előre, hanem hátra is kötöttek kötényt. Csak 3-4 ember volt rajtam kívül, aki egy kötényt viselt. Majd néhány perccel később jött a biztonságiőr, aki figyelmeztetett minket, hogy kössünk hátra is kötényt.
Szerintetek így mi értelme a kötényes napnak? Kicsit elveszik szerintem az a szabad érzés, ami akkor volt, amikor csak a farkad elé kellett a kötény.
27 F

Már hónapok óta ez van sajnos. Teljesen elvesztette már a törökfürdő feelingjét, lassan az lesz, hogy ruhában kell majd ott fürdeni. A mostani vezetőség eléri hogy több lesz az őr, mint a vendég. Én se járok már oda, pedig régen jó hely volt. Már gyerekként jártam faterral, akkor még az sem volt gond, hogy nem voltam 14 éves. Mindig sokan voltak, volt élet. Nem voltak őrök, nem volt női nap, koedukált hétvége stb. Férfi fürdő volt a hét minden napján és senkit nem zavart még az sem, ha valaki meztelenül van bent. (Kötény nélkül)
Farkakat, seggeket láttál amerre csak néztél. Azok voltak a szép idők! ;)

Attól hogy meleg valaki, még lehet normálisan viselkedni!
De sajnos igazad van, némelyik nem bírt magával...
Én magam biszex vagyok, de a renitenseket én is abszolút elítélem.
3-as voltam.

Ott -is - a magukkal nem bíró, pofátlan idősek miatt lett ez a félig öltözeti rendszer.
A fiatalabbak kulturáltabbak és bírnak magukkal, nem beszélve arról, hogy ápoltak, tiszták. Amit a tatákról nem nagyon lehet elmondani. Sem ott, sem a Rudasban, sem a Széchenyiben.
Ja, lehet besértődni, de attól,hogy valaki idős nem kell pofátlannak és gusztustalan bűzhalmaznak lenni.

8-asnak: sokat elmond rólad, hogy milyen benyomásod van az idősekről; milyen időseket látsz. Lehet, hogy keresed őket?
72/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!