Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek látatlanban, akár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek látatlanban, akár fotóval vagy akár fotó nélkül előre tudják, hogy meglesz a "kémia" a másikkal?

Figyelt kérdés

Fétis miatt hirdetek sokszor, de persze a meleg szexnek sem vagyok ellene, de árulja már el az, aki gyakorló meleg és sokat romeozik vagy bármely meleg platformon van, hogy honnan jön az, hogy két mondat után már szexuális ötletek, kérdések, kérések jönnek fel? Szerintem az nem heteró sajátosság, hogy a szexhez kell a kölcsönös "kémia". És ahhoz, hogy kiderüljön, működik-e a kémia, ahhoz érezni kell a másik illatát, személyét személyesen, nem fotón és nem pár mondatos üzenetváltásból.

Vagy akik így csinálják, azoknál ez valóban működik látatlanban?

ma 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi, ezt a hetero férfiak ugyanígy nyomják, ha olyan platformon zajlik a kommunikáció, ahol úgysincs tétje annak, amit mondanak, mert max. ghostolni vagy tiltani fogja őket a másik. Ha 100ból 1 ember vevő rá, akkor nekik már megérte.
ma 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt sosem értettem, még kb. 15 évvel ezelőtt sem, amikor normálisan lehetett használni a grómeót, hogyan tudja valaki egy fénykép alapján (vagy anélkül) is üzenetben azt írni, hogy "nincs meg a kémia".

Nyilván nem könyörögtem senkinek, csak nem értettem, miért nem lehet a másikra kb. 15 percet szánni, hogy meglásd pl, hogy a mosolya mögött van-e fog, a hangja emberi-e, vagy ET köszön vissza.

Sok mindent nem várok el elsőre egy leendő partnertől, de 10 perces találkozót azért megadnék egy párt keresőnek.

ma 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!