Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az exemmel aki megnősült, de állítólag engem szeret?
Nagyon szomorú élete lehet az alapján, amit leírtál. De neked a saját életeddel kell elsősorban törődni, a saját boldogságodat kell megtalálnod. Azt kell tenned, ami téged boldoggá tesz.
Én megpróbálnám elfelejteni, ha ilyen szituációba kerülnék. Ha nagyon kötné az ebet a karóhoz, akkor leülnék vele, meghallgatnám, majd elmondanám, hogy miért nem. Ha megérti, megérti, ha nem, akkor nem.
Egyetértek az elsővel. Nem a te felelősséged az hogy ő hogy éli az életét. Ha boldogtalan és nem szereti a feleségét akkor váljanak el és keresse a boldogságát. Akár veled. De az, hogy kamuházassága mellett magához akar kötni az nem fair. Nagyon nem. Az, hogy nem tudja vállalni magát az nem a te felelősséged, hanem az övé.
Ha szereted beszéljetek erről de szerintem ne menj bele ebbe a szerető szerepbe. Te ezen csak veszíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!