Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szűk látókörű sok ember?
Ma a munkahelyemen a munkatársaim elég undorító módon kritizálták a melegeket/azonos neműeket.
Nem tudtam szó nélkül hagyni. Elmondtam,hogy az nem jelent semmit,hogy kinek milyen a szexualitása. Attól az a valaki ugyan olyan ember.
Erre persze ők egyből azt mondták tuti nem vagyok hetero. Pedig az vagyok. De persze nagyon nem érdekel,hogy mit hisznek. Egy hetero nem gondolhatja hogy a "másság" az nem valami betegség,bűn vagy undorító? Vagy hogy ugyan olyan érzéseik vannak mint mindenki másnak? Szomorú hogy az emberek ennyire ítélkezőek.
Számomra döbbenetes, kedves utolsó válaszoló, hogy a barátaidnak nevezed a bi és meleg ismerősödet, de az életük ezen részéről hallani sem akarsz.
Nekem rendszeres téma a spanjaimmal, hogy melyiknek mi van a nőjével, és természetes számunkra, hogy ők is érdeklődnek az én párom iránt. Hiszen barátok vagyunk és ebbe beletartozik, hogy érdekel a másik élete.
Én azt nem tartom barátságnak, ahol kettősmérce van és folyamatosan hallgatnod kell az életed egy meghatározó részéről, holott az egész világban mindenhol téma a hálószoba ma már, legyen az munkahely, baráti közeg vagy a szomszéd bácsi. Ne nevezd őket a barátaidnak, neked ők csupán ismerőseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!