Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy heterofób ember?
Szerintem létezik, bár én megkülönböztetném azt, aki tényleg tart bizonyos emberektől még, ha el is akarja ezt az egészet fogadni, meg az agyatlan öncentrikus lényt, aki szerint ő a tökéletes minta...
Én pl kicsit bi-fóbiás voltam, pedig tudtam, hogy attól, hogy biszex, nem fog nagyobb eséllyel megcsalni, mégis volt egy szintű félelem bennem.
A hetero embereket kicsit furának tartom, de amíg a négy fal között tartják és nem kürtölik szét az egész világnak, nyomják le a torkomon ezt a propagandát, addig nincs vele bajom. ;) (Lassabbak kedvéért: Ez egy vicc volt...bár nekem fura, amikor egy szerelespár egymást nyalja vagy fél óráig az utcán. Egy puszi meg pont, hogy aranyos.)
Egyébként meg vannak olyan melegek is, akik úgy gondolják, hogy nincs hetero csak makacs...szerintem meg inkább hagyja békén a heterot, engem meg a hetero emberek hagyjanak a dolgomra és kész. :D
22/F
Inkább olyan melegek vannak akik nem szeretik a heterókat mert félnek utálják őke.
Brian mondta a fiuk aklubból sorozatban: "Kétféle heteró létezik az egyik nyíltan gyűlöla a másik a hátad mögött..."
Inkább olyan melegek vannak akik a heterókban nem bíznak meg.
Tényleg van sok heteró, aki előtted játssza a jófejt, a hátad mögött meg elmond mindennek. De ezt vlszeg akkor is megtenné veled ha heteró lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!