Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ilyen sok homofób...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok homofób ember?

Figyelt kérdés
Ha 2 fiu vogja egymás kezét,máris kiabálják nekik hogy "b*zik"...Miért kell ezt?Mi a jó nekik ebbe?máshol tök természetes a meleg/lezbikusok elfogadása...
2018. aug. 2. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Sokan nem is tudják megmondani, pontosan mi a bajuk a melegekkel, csak reflexből utálják őket, mert a környezetükben ezt a mintát látták. Aki nem ismer melegeket és nem tájékozódik a témában, az gyakran elhiszi a klasszikus tévképzeteket, pl. hogy rossz példát mutatnak a gyerekeknek (mintha ezen múlna), veszélyeztetik a klasszikus családmodellt (mintha a vasárnapi apuka dolog jobb lenne a gyereknek), nemibetegségeket terjesztenek (aki nem közösül velük, azt nem is értem, miért zavarja). Vannak feltűnőbben kinéző is viselkedő melegek (ahogy a heterok között is vannak ilyenek), és az emberek hajlamosak ezt a polgárpukkasztó életmódot általánosítani.

Máshol sem voltak mindig elfogadóak az emberek. Nálunk is van fejlődés, csak igen lassú. Ha megnézed a 20-50 évvel ezelőtti állapotot világszerte, láthatod hogy az emberek egyre inkább elfogadóak a melegekkel szemben, de a berögződések csak lassan, generációkon át változnak.

2018. aug. 2. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Azért mert a magyarok többsége begyöpösödött felfogású. Nézz meg egy falusi közösséget egymás után leskelődnek, kb ha valaki nem rak télre befőtött azt is kibeszélik, hogy egy lusta dög, vagy mi az hogy egy nő nem süt, az nem is nő ezek megtörtént esetek. Na ugyanez van szerelmi téren is egy ilyen felfogású ember nem bírja felfogni agyilag, hogy két fiú, két lány is szerelmes lehet egymásba. A homofóbok másik fajtája aki meleg csak magának sem meri bevallani. Normálisabb helyeken ilyen beszólásokat nem mondanak emberek a másikra, mint nálunk, mert a homofóbokat ítélik el. Ezek az emberek a fogyatékos, színes bőrű embertársaikat is elítélik.
2018. aug. 2. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként az ilyet nem is értem mit kellene a melegeknek a 4 fal között csinálnia? Heteró nő vagyok, de nehogy már egy meleg pár ne foghassa egymás kezét az utcán. Amúgy a gyermek szexualitását meg pont nem befolyásolja ha kézen fogva lát két férfit vagy nőt.
2018. aug. 2. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Bocsi hogy nem erre a témára válaszolok de idevág, pont azért amit az utolsó írt.

Én városban nőttem fel, itt elfogadóbbak az emberek, a saját dolgukkal törődnek. Itt is van pletyka meg rosszindulat persze, de azért el lehet lenni.

Aztán a páromhoz költöztem aki falusi.

Na az kegyetlen...azt nem akarom többet megtapasztalni.

Úgy ahogy az előző mondta, mindegyiknek az a legfontosabb hogy mit csinál a másik, pletykásak, rosszindulatúak, kibeszélnek azért is ha rosszul fingasz.

Az anyósom már figyelmeztetett érte, de nem vettem komolyan.

Aztán lementem egyszer a sarki boltba, vettem vagy 200 dolgot, majd leszakadt a karom úgy cipeltem a nehéz szatyrokat. Azért 50 kilósan....(ja amúgy lány vagyok).

Szóval mentem fel a hegyen, és az Iluska néni köszönt nekem. Fogalmam sincs ki az, hogy néz ki, kinek a kije, nem is emlékszem az arcára meg hogy nekem köszönt, de a lényeg hogy köszönt.

Én meg nem köszöntem vissza. 10 perc múlva felértem a páromékhoz, már le is rohant az anyósom hogy a faluban azt beszélik rólam hogy tiszteletlen, neveletlen bunkó vagyok amiért Iluska néninek nem köszöntem....

Ennyit Magyarországról, illetve a magyar falvakról.

Azért kapcsolódik a meleg témához, mert faluban ezt egyszerűen ......nem.....lehet......elmondani.....Lehetetlen!

2018. aug. 2. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
#3 te mindig ebbe a kategóriába írsz, nem vagy véletlen meleg? 😂😂
2018. aug. 2. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
7%

Látom igazi városlakó vagy aki bemegy a lépcsőházba fellöki a szomszédot a liftnél aztán magára csapja az ajtót.

Nekem kifejezetten tetszik ha valahol köszönnek egymásnak az emberek akkor is ha direktben nem ismerik egymást.

2018. aug. 2. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

9-es:

Attól még hogy nem mások életével foglalkozom hanem a sajátommal, még nem vagyok paraszt.

Juliska nénit vagy ki a tökömet pedig nem vettem észre. Előfordul mindenkivel ilyesmi. Emiatt már neveletlen bunkó vagyok a szemükben. Az ítélkezés könnyen és gyorsan megy, kérdezni már egyik se tud. Vagy a Manci néni odajönni hogy elnézést kisasszony köszöntem, talán nem hallotta? :)

De látom falusi vagy és azért vetted magadra, nyilván te is ilyen pletykás, rosszindulatú ember vagy akinek nincs jobb dolga mint mások életével foglalkozni :)

2018. aug. 2. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
18%

# 8/9

Ritkán szoktak az emberek véletlenül melegek lenni.

De ha az is lennék, nem piros kezekkel tapsolnának nekem itt. Háhá.

2018. aug. 2. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#11 furcsa mégis itt trollkodsz non stop. Netán érintett vagy? Fáj beismerni? 😂
2018. aug. 2. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
16%

Igen érintett vagyok, és fáj is beismerni. Most is valaki támad hátulról. Hátha most zöld kezekkel tapsoltok.

Egyébként nem trollkodok, csak az eszetlen kérdésekre eszetlenül válaszolok.

2018. aug. 2. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!