Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ennyi homofób ember?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi homofób ember?

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Mert a liberális média dolgozik ellenünk. Mi még egészséges gondolkodású emberek vagyunk. A liberális média dolgozik, de kitartunk. Minden ratyit Szibériába kitoloncolni. Hajrá igaz emberek, kitartás.
2018. jún. 24. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem nincs olyan sok.

Annyi, hogy szeretnek poénkodni velük, de amúgy alapvetően leszarja mindenki, ha valaki homokos.

A probléma akkor van, amikor megy a provokáció a melegek részéről.

2018. jún. 24. 16:39
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

Engem a gimnáziumban a hátam mögött kezdett b**uzizni az a lány, akit a legjobb barátomnak gondoltam. Egy másik lány szólt, hogy miért barátkozok vele, amikor így beszél rólam. :D Az okát nem igazán tudom, két elméletem van: 1.) így akart bevágódni a társaságban, mert amúgy mindenki utálta, 2.) azt mondta nekem egy hetero srác, hogy tetszettem neki és így állt bosszút, amiért én nem mutattam "úgy" érdeklődést miatta, 3.) mindkettő egyszerre.

A jelenlegi pasija mindenesetre homofób, a facebook bejegyzései alapján. Keresztény értékrendre és a természet rendjére hivatkoznak (amik ugye kizárják egymást, de mindegy). Egyébként nem hiszem, hogy ezt ténylegesen értenék, viszont nekik felsőbbrendűségű érzést ad, hogy legalább a homoszexuálisoknál többet érnek.

Valakinek viszont lehet rossz élménye melegekkel, ami alapján általánosít. Pl. a férfit egy férfi zaklatta vagy nő a nőt és ezért utálja őket.

2018. jún. 24. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
Pedig reméltem, hogy nem feltűnő. xD
2018. jún. 24. 16:53
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert búzizás udvariatlan szokás, nem illedelmes. Én sem hívom az idős embert nyuggernak, a kövér embert dagadéknak, zsírdisznónak, a műhajas, műkörmös lányt plázapi**csának, stb. Ezek mind sértőek. Bizonyára téged is lehetne úgy nevezni, ahogyan azt nem szeretnéd.
2018. jún. 24. 17:05
 6/14 anonim ***** válasza:
17%
Nem a szó a sértés, hanem a tartalma. Férfi létetekre farkakat vesztek a szátokba. Undorítóak vagytok.
2018. jún. 24. 17:20
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem undorítóbb, mint amikor egy nő vesz farkat a szájába vagy egy férfi bedugja a nyelvét egy pinába.

A szó tartalma pont ezért nem sértés. Egy homoszexuális tudja magáról, hogy szeret farkat venni a szájába, pont ezért homoszexuális.

A szó maga alpári, primitív.

2018. jún. 24. 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

A nők szája sem azért lett "kitalálva", hogy oda egy férfi bedugja a farkát. Mégis csinálják.

Az análszex megint egy másik történet, de ugyanúgy a nők és egyes férfiak is dugnak dolgokat a seggükbe (heterok is).

És fordítva is, attól, hogy valaki meleg, még nem fogja automatikusan szeretni az análszexet. Vannak akik művelik, de ugyanúgy a heterok is. És megint csak, a nők segge sem erre van "kitalálva".

2018. jún. 24. 17:38
 9/14 anonim ***** válasza:
11%

Azért mert nem természetes dolog. A társadalmi normákkal ütközik, a természet ellen való.

Nem ítélem el őket mert nem tehetnek róla de ne állítsák már be űgy mintha ugyanolya lenne mint egy heteró kapcsolat.

2018. jún. 24. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
10%

Homofóbokból is több fajta van.

1: Aki a nevelése miatt lett ilyen(akár vallás) és az összes meleget utálja. / Lelki trauma miatt szintén az összeset utálja

2: Aki kifejezetten a b*zikat utálja, nem a melegeket. Nekem is egy jó barátom homofób, engem mégis jó havernak tart, mert nem viselkedek rossz b*ziként. (azokat én is utálom, mert miattuk utálják az összes meleget.)

2018. jún. 24. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!