Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi homofób ember még mindig?
Valóban nem természetes az, ha valaki meleg/leszbikus/biszex, de senki nem tudja megválasztani azt, hogy melyik nemhez vonzódik, ők erről nem tehetnek.
Én elég szánalmasnak tartom azokat, akik a mai világban még mindig fújolnak erre, és közben bele se gondolnak, hogy ha ők lennének azok, akkor hogyan esne ez nekik fordítva.
A másik kedvencem, amikor pl. van egy srác, aki helyes, jól néz ki, jól öltözik, és egyből lebúzázzák, pusztán a külseje miatt... Milyen alapon, már nem azért?
Véleményem szerint semmi gond nincs azzal ha valaki a saját neméhez vonzódik, ettől más ember nem lesz belőle.
A gond azzal van ha valaki direkt rájátszik és pl teszi a fejét, és férfi létére úgy viselkedik mint egy kéjes kva. Na az ilyen egy csepp tiszteletet se várjon el tőlem, és nem azért nem kapja meg mert meleg hanem mert idióta.
Nem az a baj hogy ilyenek hanem az hogy erre büszkék és hogy jogokat akarnak mint pl gyereknevelés... (a házassággal nem okoznak kárt másnak az nem érdekelne)
Ahogy te is leírtad a homoszexuálisok képtelenek fajfenetartása tehát mondhatni természetellenes amit csinálnak.
Nekem személy szerint semmi gondom ezzel amúgy, amíg nem kell tudnom erről hogy ő biza kancsó és nem kell tapsolnom nekik a melegfelvonuláson hogy milyen ügyes vagy Józsika. Akkor lett sok ebből az egészből amikor a Bp parádét betiltották de a ratyifeszt mehetett mert jaj szegények... Tudod van az a bizonyos pohár ami ha betelik akkor vannak gondok.
Valójában teljesen természetes, ha valaki meleg, ugyanúgy természetes, mint sok más dolog, amivel megszületik az ember. De ezen nem fogunk összeveszni.
Elsősorban az évszázados tabuk miatt van ez. Amit az emberek nem ismernek igazán, attól tartanak, azt abnormálisnak tartják.
Amúgy nem "még mindig", hanem már megint. A történeti korokban sokat változott a megítélése, az ókorban teljesen normális volt, senkit nem érdekelt, aztán a középkorra visszaszigorodott a felfogás, most megint lazul.
Engem csak az bosszant fel, hogy ha valaki meleg, és bevallja akkor döngeti a mellét, hogy igen az vagyok és büszke vagyok rá.
Ez nem érdem, hanem egy állapot.
Nem hiszem, hogy ez a megfelelő fórum arra, hogy ezt megtárgyaljuk. Előrebocsátom, hogy nem szeretnék felesleges vitákat kirobbantani és provokálni, csak rámutatok néhány dologra, ami talán segít, hogy kicsit másképp gondolkodj a témáról, kérdező.
>Valóban nem természetes az, ha valaki meleg/leszbikus/biszex
Nagyon magától értetődőnek tűnik előjönni a természetesség fogalmával, de ugyanúgy, mint pl. a táplálkozás vagy a kozmetikumok esetében, ha megpróbálsz valódi tulajdonságokat vagy tartalmat keresni a természetesség fogalma mögött, csalódni fogsz. Melegnek lenni pont annyire természetellenes, mint autóba ülni, felkapcsolni a villanyt vagy kabátot viselni. Ha kihegyezzük a gyermeknezésre a dolgot: az, hogy a melegek nem képesek egymás közt szaporodni, önmagában nem jelent semmit. A kapcsolatok és a szex már régen nem elsősorban az utódnemzésről szólnak. Ennyi erővel az orális szex vagy az önkielégítés is természetellenes. Aki ezt hangoztatja, az leggyakrabban simán ellenszenvet érez és ezen a téves módon fejezi ki.
A melldöngetésről, felvonulásokról: én sem hiszem, hogy ez a legjobb módja a társadalmi elfogadás kivívásának, bár lehet, hogy inkább arra való, hogy felhívja a problémára a figyelmet. Sajnos nagyon sok emberben ez rossz képet alakít ki a melegekről. Tudni kell, hogy azok, akik a felvonulásokon kifestve, tollboákba tekerve riszálják magukat, a hangos, feltűnő kisebbséget képviselik, mint minden más csoport esetében. Mögöttük otta csendes tömeg, azok a melegek, akik teljesen hétköznapiak, normálisak. Én sem szeretem, ha valaki kihívóan viselkedik, mindenáron az orrom alá dörgöli a melegségét és eleve kikér magának mindent. Ők ugyanúgy nem „normálisan” kezelik a saját „másságukat”, mint az ellentábor. Az a szimpatikus, amikor valaki ezt is csak egy dolognak tekinti a sok közül, és képes ezt is természetesen, lazán kezelni.
A jogaikat támogatom. Házasságot, gyerekvállalást is. Mihelyt látok olyan >valódi< kutatási eredményeket, melyek szerint az azonos nemű családban nevelkedett gyerekek valamilyen hátrányt szenvednek (eltekintve a jelenlegi társadalmi megtéléstől), akkor visszavonom ezt. De nem így néz ki a helyzet. Önmagában az, hogy a családmodell úgy alakult ki érthető módon, hogy egy férfi és egy nő, nem jelenti azt, hogy ez a legjobb és egyetlen elfogadható modell.
Aki csak libsizni meg lebuzizni szeretne, ne fáradjon :D.
"másnak sem kell az orrom alá dörgölnie, hogy ő melyik nemhez vonzódik. Akár ilyen, akár olyan."
Te végigmész az utcán kézen fogva a pároddal? Megcsókolod őt nyilvánosan? Büszke vagy rá, hogy ilyen remek partnered van?
Ha igen, akkor máris három olyan dolgot vettél magától értetődő jogodnak, amit a homoszexuálisoktól szeretnél megtagadni. Szerinted ez korrekt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!