Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális ember lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális ember lehet homofób?

Figyelt kérdés

Szeretem a fiúkat ezért hominak tartanak, azonban számomra teljesen idegen és ellenszenves hogy egyes meleg fiúk mi mindent dugnak a végbelükbe. Néha azon kapom magam hogy én is a homofóbok táborába tartozok.

Remélem nem fogják törölni a kérdésem!

2018. júl. 22. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet homofób, de az szerintem kicsit bonyolultabb annál, minthogy taszítja más férfiak maszturbációs szokásai. Egy homofób homoszexuális sokkal inkább küzd lelki dolgokkal, minden bizonnyal a belé nevelt gátat nem tudja átugrani, és egy csodálatos ellentmondás alakul ki nála.

Nálad nincs ilyen, tehát nem vagy homokos homofób. Egyszerűen csak nem tudsz azonosulni mások szokásaival, ami egy tök természetes dolog.

Azt a "mi mindent" nem fejtetted ki, de gondolom nem a péniszre vagy segédeszközre gondolsz, hanem uborkára, kólás üvegre és társaira?

Mert teljesen normális, ha ezektől ódzkodsz, valóban nem erre lettek kitalálva. Nekem sem szimpatikus, ne aggódj. De ettől nem vagyok homofób.

2018. júl. 22. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

A meleg homofóbok általában azok az emberek, akik még magukat sem fogadták el.

Ez viszont egy teljesen más dolog. Homofóbok azok, akik azért utálnak embereket, mert az azonos neműeket szeretik, azonos nemű emberekkel létesítenek kapcsolatot.

Az, hogy ki mit dug fel magának már egy totál más téma. És nem annak a függvénye, hogy valaki meleg fiú-e, mert biztos vagyok benne, hogy néhány lány is megteszi ugyanezt.

Viszont ez nem utcatéma. Sem heteroknál, sem melegeknél. Sok esetben (khm éjszakai buszok) a dolgok feldugása otthon a 4 fal között történik és nem azzal mutatkozik be senki, hogy "szia, nekem felmegy egy szalámi meg 2 uborka..."...

2018. júl. 23. 01:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A "fób"-ot ilyenkor társadalmi értelemben használjuk. Vagyis nem arra, aki ilyen-olyan melegek körében előforduló szexuális tevékenységtől undorodik, (persze, hogy undorodik, nem várható el, hogy hatezerféle fétis mindenki számára gusztusos legyen), hanem olyanokra használjuk, aki politikai-közéleti téren uszít azon tény ellen, hogy melegek, transzneműek is léteznek vele egy bolygón.
2018. júl. 23. 02:41
 4/9 anonim ***** válasza:
7%
el tudom képzelni, hogy egy teljesen átlagos homoszexuális férfi kicsit "homofób" egy olyan meleg iránt akik teljesen kisminkelve, kirakott fenékkel parádéznak és "zaklatják" a többieket és nagyban ordibálják, hogy ők melegek.
2018. júl. 23. 10:14
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Léteznek homofób melegek igen.

Egy részük azért homofób, mert saját magát nem tudja elfogadni.

Másik részük pedig azért, mert a "látható" melegek egy jelentős része eléggé gázul viselkedik, sokat rontva ezzel a melegek összmegítélésén.

Úgy is mondhatnánk: a b*****isan kinéző és viselkedő melegek akaratukon kívül a normális melegeknek ártanak.

2018. júl. 23. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg azok a melegek ártanak maguknak, akik ezért nem kedvelik/utálják őket.

...mármint, általában azoknak van ezzel baja, akik nem bújtak elő.

Ha minden meleg előbújna holnapra hip-hop megoldódna a probléma, a sztereotípiák, a homofóbia jelentős részt visszaesnének.

2018. júl. 23. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Én ugyan biszex vagyok, de minimum a szexuális vonzódásom 50%-át kiteszi a férfiak iránti vágy. Tehát nagyon bele tudom élni magam a melegek helyzetébe és mégis utálom a typic buzzis dolgokat. A nyafogást, a nőieskedést, a manírt, a szerepjátszást, a kizárólag farokmérettel való foglalkozást, a totalitárius kategorizálást (aktív/passzív) stb.
2018. júl. 23. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, én is az vagyok, amennyiben a fóbia lenézést jelent. A csak kalandok után futkosó, közben meg szerelemért-házasság jogáért bőszen tüntető, fűvel-fával védekezés nélkül dugó melegeket, akik aztán sírnak, hogy hiv-pozitív partner senkinek se kell, meg a melegeket mindenki bántja, hát lenézem, mert maguknak köszönhetik a kiégettségüket, de miattuk az erkölcsös értékrendű melegek is le vannak nézve, mert egy kalap alá veszik őket.
2018. júl. 24. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még példát is tudok rá mondani. Milo Yiannopoulos.
2018. aug. 16. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!