Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szűk látókörű sok ember?
Ma a munkahelyemen a munkatársaim elég undorító módon kritizálták a melegeket/azonos neműeket.
Nem tudtam szó nélkül hagyni. Elmondtam,hogy az nem jelent semmit,hogy kinek milyen a szexualitása. Attól az a valaki ugyan olyan ember.
Erre persze ők egyből azt mondták tuti nem vagyok hetero. Pedig az vagyok. De persze nagyon nem érdekel,hogy mit hisznek. Egy hetero nem gondolhatja hogy a "másság" az nem valami betegség,bűn vagy undorító? Vagy hogy ugyan olyan érzéseik vannak mint mindenki másnak? Szomorú hogy az emberek ennyire ítélkezőek.
Az ember alapjáraton is elítéli azt amit nem ért meg.
Nem tudják megérteni hogy egy férfi hogy vonzódhat a saját neméhez (gondolom ha nő + nő párosról van szó akkor már nem annyira előítéletesek).
#18:38
Akkor az osztrigalányok és a meleg osztrigafiúk lehetnek a legboldogabb élőlények a Földön. :D
Én ritkán mozgok olyan környezetben most már, ahol szidnák a melegeket, de egyszer előfordult, hogy valaki nagyban szidta nekem, majd csak ennyit mondtam: “Bocs, hogy megszakítalak, folytasd nyugodtan, de amúgy én is meleg vagyok”.
Jól elvörösödött és inkább tereltük a témát. Szerintem ha többen felvállalnák itthon és mindenki ismerne “egy normális b.u zit”, akkor tömegesen változna a társadalom véleménye.
Legjobb haverjaim közül 4/5 homofób volt, most pedig már kiállnak mások előtt is a melegekért, mert ismernek engem és szélesedett a látókörük.
Sajnos az átlag magyar nagyon előítéletes, de személyes tapasztalat útján elfogadóbbá lehet tenni őket, és most nem csak az lmbtq emberekre gondolok, hanem bármely más kisebbségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!