Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként mi a legnehezebb neked?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként mi a legnehezebb neked?

Figyelt kérdés

2018. máj. 8. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem akar barátságot, szinte mindenki csak az egy éjszakás kalandot akarja.

Párkapcsolatot találni.

2018. máj. 8. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

-Elviselni, hogy az elvált szüleim teljesen kikészitenek lelkileg és megoldást találni rá.

-Megérteni mind azt ami velem történik, nem félni attol, hogy talán nem vagyok képes szerelmes lenni fiuba, hiába vagyok meleg, pedig mindennél jobban vágyok rá, azonban sokszor beleszol az elnyomott részem, ami sportos srácokat kiván. Igy nehéz ismerkedni, pedig az utobbi időben szinte vágyakozok az ismerkedésre, imádom, olyan jol esik, amikor beszélhetsz magadrol, a szexről, az életünkről...

-Félelem attol, hogy a heterok más melegek miatt undoritonak találjanak ha esetleg kiderülne rolam, hogy meleg vagyok.

Egyetemmel kapcsolatban félek, hogy bukom valamiből, nagyon rosz érzés fog el.

2018. máj. 8. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Megtanulni, hogy nem kell elásnom magam, mert meleg vagyok. Ez nagyon sokat árt nekem. Rosszabb esetben meghatározza az egész napomat ez az önutálatot érzés. Ezzel szeretnék első körben kezdeni valamit. Aztán ha ezzel úgymond "kész vagyok", akkor szeretnék párt találni. :)

17/passzív

2018. máj. 9. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!