Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Ismerkedni, vagyis inkább rávenni magam. Nem olyan rég coming outoltam és még nem vitt rá lélek hogy bármilyen formában megpróbáljam.
3/13 anonim válasza:
Nekem az, hogy hallgatni apamtol meg a nagyszuleimtol, hogy mikor mutatok be baratnot. Nem esik le nekik hogy 25 evesen eszem agaban sincs csajozni es mar 3 eve pasim van.
4/13 Thillmin válasza:
Párt találni. Akik engem érdekelnek nemigen vannak fönt társkeresőkön, melegeknek dedikált szórakozóhelyekre se járnak. Ötletem sincs, hol és hogy keressem őket.
5/13 anonim válasza:
Az, hogy nem találni senkit aki megbízható szexhaver lenne...
6/13 anonim válasza:
Most fogok nemsokára vizsgázni, sajnos még a hálózat biztonságot nem néztem át, az okozhat meglepetéseket még. Elég nehéz bepótolni és megtanulni egy hét alatt...
7/13 anonim válasza:
ISMERKEDNI!
Nem találok eléggé fiatal, 16 körüli, budapesti partnert, akit kényeztethetek orálisan...
8/13 anonim válasza:
6#😒
A 2-es és a 3-as már le írta azt ami számomra a legnehezebb.
Vagyis hogy rá vegyem magam arra hogy találkozak pasikkal. Sok kapcsolat esélye ment tönkre amiatt hogy nem mertem talizni a másikkal.
És hogy az apámmon kívül szinte mindenki tudja a helyzettet rólam. És néha idegesít amikor a csajozással nyaggatt.
9/13 anonim válasza:
Olyan valakit találni, aki komoly kapcsolatot keres.
10/13 anonim válasza:
A #4-est osztom. 100%-ig egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!