Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idegileg nem nagyon bírom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegileg nem nagyon bírom, mit tegyek, tanácstalan vagyok és magányos?

Figyelt kérdés
Több év szép, igazán boldog kapcsolat után nemrég a párom egyik napról a másikra szakított egy olyan emberért, akiben állítólag megtalálta akire eddig vágyott. Mármint kinézetben, mivel az illetőnek van szakálla , ami " nagyon szexi " és a mosolya elragadó.Igaz, hogy a " szexi " férfi volt, aki rányomult, szinte zaklatta, és meglett az eredmény. Eddig három igazi párkapcsolatom volt, több éves, de Őt szerettem legjobban, nekem Ő volt a nagy Ő. Nem volt nap, hogy el ne mondta volna " szeretlek ", nem volt alkalom, hogy ne azt mondta volna " élni sem tudna nélkulem "..sajnos mégis ez lett. Nem cirkuszoltam, félreálltam.De hiba volt, mert a férfi nem nagyon azt adja, amire vágyott. Ritka találkozások, cinizmus,lelki befolyásolás, ráadásul italozásra szoktatás is a palettán van.Mivel az exemmel beszélunk,éppen tegnap zokogott nagyon nekem, aztán ráírt a férfi és mindjárt elmúlt a bánata. Viszont én ezt nem tudom nézni, még mindig szerelmes vagyok bele.A tenyeremen hordoztam, mindent megadtam neki, amit tudtam.Lehet ez volt a baj... Nem tudok és most már nem is nagyon akarok így élni. Tegnap este leírtam mindent.....elszámoltam.Mit tegyek, húzzam a magány szekerét, vagy zárjam rövidre a dolgot az élettel.Elég volt. Senkim sincs, akiben így megbíztam, aki ennyire fontos nekem, de elvette a "másik" és biztos jókat vigyorog a sikerén......szerintetek van értelme a jövőnek? Semmi nem köti le a figyelmem, csak a volt Párom, nem tehetek róla. Köszi a válaszokat !
2018. ápr. 1. 08:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
10-es: bár itt nem az én történetem a lényeg, de ha érdekel, nem vagyok kapcsolatban most :)
2018. ápr. 1. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
De engem érdekelt, így rákérdeztem. 10-es voltam.
2018. ápr. 1. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyen szinten a külsőségek alapján keres párkapcsolatot "a szakáll szexi"az emberileg egy 0.

Jó,hogy nincs program,mert az egész a külsőségekről,szexről szól.Meg,hogy lehet mutogatni,dicsekedni vele.

2018. ápr. 2. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!