Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tehetnék, tanácstalan vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés
A lényeg röviden, hogy bi vagyok de a srácokhoz húzok. Rólam csak egy ember tudja. Felregisztráltam romeo-ra, és ott láttam egy srácot az egyetemről aki nem az a tipikus szépfiú , de valahogy mégis bejön, nem tudom megmagyarázni mért. És akkor most jön a lényeg :D, hogy viszont nem merek ráírni, mert mégis csak egy közösség (egyetem, egy nagy épület az egész stb.), és mi van ha ráírok, de nem jövök be neki és meglátjuk egymást utána a folyóson , félek, hogy kiderül vagy a csoporttársaim megtudják nekem még 1,5 évig oda kell járnom és nem bírnám ki ha negatívan érintene a dolog és mondjuk elfordulnának tőlem. Eleve nagyon pesszimista és szorongó típus vagyok, de ha ez kiderülne lehet még az eredményem kárára is menne. Ugyanakkor viszont valószínűleg nem egy szakra járunk, tehát nincsenek közös óráink. És a legnagyobb probléma ügye az, hogy nem tudni, hogy kezeli a másságát, lehet, hogy nyíltan és mindenki tudtára adja, de lehet olyan mint én, hogy nem szeretné, de ügye ez nincs ráírva az emberre. (rajta nem látszik, hogy meleg lenne). Ti mit tennétek? Mit tehetnék szerintetek? Köszi, hogy elolvastad a regényt :D
2017. máj. 12. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én írnék neki. Ő is ebben a cipőben jár,miért mondaná el?
2017. máj. 12. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, azt kell megértened, hogy aki nem mer, az nem nyar. Most a semmin állsz, ha lépsz, és pozitív, akkor megérte, ha negatív a válasz, akkor sem eszítettél semmit, mivel a semminél lejjebb nincsen.

Az meg, hog hogyan tekintenének rád... AZért mert a szexualitásod nem a megszokott, attól még ember vagy. De itt az a probléma szerintem, hogy még nem tudtad elfogadni ezt teljesen. Legyél boldog azzal, akivel te boldog tudsz lenni, mások véleményére nem kell adni, csak ha közel állnak hozzád. emiatt nem kell félneed, nem ezen fog csámcsogni mindenki, pont leszarják, hogy bi vagy e. Ne félj lépni, ha tényleg ezt akarod. Legyél boldog, tegyél érte.

2017. máj. 12. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lépj.

Ha nem is jössz be neki, akkor sem hinném hogy kiadja a másságod.

Amugy akik egyetemre járnak sokkal elfogadóbbak.

Nekem pl egy transszexuális csoport társam van. Senkit nem zavar.

2017. máj. 12. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan ráírhatsz. Ha te láttad, akkor valószínű, hogy ő is látott téged. Én is jártam úgy, hogy a planetrómeón megtaláltam két munkatársamat és egy régi isjolatársamat. Semmi veszteni valód sincs, mivel ők is félhettek, hogy én telekürtölöm az ismerőseim között.
2017. máj. 12. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi vesztenivalód nincs, és rosszabb lenne később azon rágódni, hogy "mi lett volna, ha...". Próbáld meg, és vagy összejön, vagy nem, de legalább megtetted az első lépést. :)
2017. máj. 12. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!